Bijvoeden aan de borst sonde 100 cm

Hoeveelheid Prijs per eenheid
Tot 4
€4.00
Tot 9
€3.80
Vanaf 10
€3.60

Niet langer beschikbaar

Productnummer: aid0037-100cm
Productinformatie "Bijvoeden aan de borst sonde 100 cm"

Met dit dunne slangetje krijgt je baby bijvoeding aan de borst (borstvoedingshulpset). Ook geschikt voor vingervoeden.

Waarom zou je bijvoeding geven aan de borst? Borstvoeding geven leer je door te voeden aan de borst. Dit geldt zowel voor jou als moeder als voor je baby. Je baby krijgt jouw moedermelk terwijl hij op een borstvoeding vriendelijke manier zijn bijvoeding krijgt. Hij loopt niet het risico op zuigverwarring. Bijvoeden aan de borst met deze borstvoedinghulpset (BHS) is enorm stimulerend voor je melkproductie. Als je baby gewend is aan een flesje, is bijvoeden aan de borst een fijne manier om je baby borstvoeding te leren.

Met dit lange dunne slangetje kun je zelf eenvoudig en goedkoop een borstvoedingshulpset in elkaar zetten. Op het uiteinde van de sonde kun je een spuitje zetten of je kunt het uiteinde van de sonde in een flesje met (moeder)melk hangen.

Je kunt de sonde ook gebruiken als tipje bij vingervoeden.

Materiaal: PVC (DEHP en phthalate vrij).

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Bestel ook

Spuitje van 10 cc voor het bewaren en geven van colostrum en moedermelk
Spuitje van 10 cc voor het bewaren en geven van moedermelk. Ideaal bij vingervoeden, bijvoorbeeld als er bijvoeding wordt gegeven in combinatie met borstvoeding.

Van €0.45
Spuitje van 20 cc voor het bewaren en geven van colostrum en moedermelk
Spuitje van 20 cc voor het bewaren en geven van moedermelk. Ideaal bij vingervoeden, bijvoorbeeld als er bijvoeding wordt gegeven in combinatie met borstvoeding.

Van €0.70