Borstvoeding

Wil je met succes borstvoeding geven?

Consult

Niet helemaal vanzelf
Met succes borstvoeding geven is waarschijnlijk ook voor jou mogelijk, maar gaat vaak niet helemaal vanzelf. Hieronder kun je lezen wat je kunt doen om met succes borstvoeding te geven en hoe wij je daarbij helpen. 

Voorbereiding en borstvoedingscursus
Met kennis over borstvoeding vergroot je de kans op succesvol borstvoeding geven aanzienlijk. Wil jij je goed voorbereiden op het geven van borstvoeding? Annette Luime, de lactatiekundige IBCLC van Aidulac, geeft een informatieavond over borstvoeding. In deze borstvoedingscursus leer je de belangrijkste beginselen van borstvoeding en krijg je veel praktische informatie. 

Begeleiding en hulp bij borstvoeding
Heb je vragen over het geven van borstvoeding? Heb je vragen over wat jouw mogelijkheden voor geven van borstvoeding zijn of heb je hulp nodig? Als het geven van borstvoeding niet soepel verloopt, kun je het best zo snel mogelijk deskundige hulp zoeken. De lactatiekundige van Aidulac biedt je persoonlijke en professionele begeleiding.

Borstvoedingskennis
Wil je meer weten over borstvoeding? Zoek je een oplossing voor een borstvoedingsprobleem? Op onze website vind je een schat aan heldere informatie en tips voor het geven van borstvoeding.

Borstvoedingshulpmiddelen
Ben je op zoek naar hulpmiddelen voor het geven van borstvoeding? In de Aidulac winkel en webshop vind je kwaliteitsproducten ter ondersteuning van borstvoeding zoals borstkolven, producten voor bewaren van moedermelk, voedingsbh's, zoogcompressen, verzorgingsproducten en andere hulpmiddelen.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
IBCLC Logo Color Final small