Borstvoedingsconsult

Heb je vragen over borstvoeding of heb je hulp nodig bij (voorkomen van) problemen met borstvoeding? Ervaar je pijn bij borstvoeding? Zoek je persoonlijke en deskundige begeleiding bij borstvoeding, bij jou thuis, telefonisch of online? De lactatiekundige luistert naar je, onderzoekt jouw situatie en baseert daarop een deskundig borstvoeding advies afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Als het nodig is zal ze overleggen (na jouw toestemming) met overige betrokken zorgverleners. Na het consult houdt de lactatiekundige contact met je voor goede nazorg, zolang als nodig is. 

Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact op.

  • Lactatiekundig consult bij jou thuis, in je zwangerschap of als je baby geboren is, duurt anderhalf uur en kost 125 euro. Kom je naar de praktijk, dan kost het consult 100 euro. 
  • Kolf consult van een uur op de praktijk, waarbij je kolven van Medela, Philips Avent, Ardo, Horigen, Mom&E kunt testen. Ook de handsfree Youha, Horigen, Vulpes en Elvie pump/stride kun je proberen. Op basis van jouw voorkeuren en wensen maken we samen een kolfplan, kosten zijn 65 euro.
  • Telefonisch of mail consult voor kortere vragen kost 15 euro .
Vanuit je aanvullende zorgverzekering kun je de kosten voor het consult (deels) terug krijgen.

Client K over haar consult:
"Na zes weken borstvoeding geven zag ik het even niet meer zitten en liep het niet zo lekker. Anette ingeschakeld en zij kwam meteen dezelfde middag langs. Veel praktische tips en een luisterend oor, vooral ook weten dat zij zoveel ervaring heeft en dat het allemaal niet zo zwart-wit is helpt om even zo’n moeilijke tijd door te komen. Voeden is weer leuk en dankzij Annette heb ik een paar goede houdingen en meer kennis en zelfvertrouwen (terug) gekregen."

Ervaringen van andere ouders lees je hier.