Consult lactatiekundige kolven

€65.00

Gratis verzending!

Productnummer: con0006
Productinformatie "Consult lactatiekundige kolven"

Borstkolven testen van Medela, Ardo, Mom&e, Philips Avent, Horigen. Handsfree kolven van Medela, Vulpes, Youha, Horigen en Elvie pump/stride. Onder begeleiding van de lactatiekundige, met persoonlijk advies bij borstvoeding en voeden met moedermelk.

Hoe kies je de beste borstkolf voor jouw specifieke situatie? Goed kunnen afkolven, genoeg moedermelk voor je kindje, een stabiele melkproductie, een eenvoudig te bedienen kolf, krachtige en stille motor. Allemaal belangrijk, hoewel je vaak achteraf pas weet of je een goede aankoop hebt gedaan. Daarom is het nuttig om een kolf consult te doen, voor je een kolf koopt of als het kolven niet makkelijk gaat. Samen bespreken en testen we wat het beste zal werken voor jou.
Je kunt de borstkolven uitproberen van Medela, Ardo, Mom&e, Philips Avent, MoM&E, Horigen, Youha en Elvie: handkolf, enkelzijdig en dubbelzijdig elektrisch, handsfree.

De kosten voor een kolfconsult van een uur zijn 65 euro, het consult vindt plaats op de praktijk. Voor een kolfconsult bij jou thuis geldt hetzelfde tarief als een lactatiekundige consult, 125 euro.

Via mail, Whatsapp button of bellen kun je een afspraak maken.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.