Consult lactatiekundige thuis

€ 125,00*

Verzendkostenvrij

Productnummer: con0004
Productinformatie "Consult lactatiekundige thuis"

Als je problemen of pijn bij borstvoeding ervaart, neem je contact op met Annette Luime, de lactatiekundige van Aidulac. Veel problemen bij borstvoeding zijn goed te verhelpen. Ook borstvoeding die niet loopt als je wilt of verwachtte, een (dreigende) borstontsteking, spruw, niet goed groeien, te veel of te weinig melk, ziekte van de moeder of baby zijn indicaties om de lactatiekundige in te schakelen. De lactatiekundige neemt alle tijd om jou en je baby te helpen bij borstvoeding. Jouw wensen en mogelijkheden staan centraal.

De lactatiekundige zorgt voor een schriftelijk verslag over het huisbezoek, zodat je alle besproken informatie later nog eens rustig terug kunt lezen. Na het consult houdt de lactatiekundige contact met je voor goede nazorg, zolang als voor jouw situatie nodig is. Indien nodig zal ze (na jouw toestemming) overleggen met betrokken zorgverleners.

Een borstvoeding consult door de lactatiekundige bij jou thuis duurt 1,5 uur en kost € 125,00. Dit is inclusief kleine hulpmiddelen en telefonische opvolging. Een consult op de praktijk kost € 100,00.

Check je zorgverzekering voor vergoeding van het consult. Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Aarzel niet, neem contact met ons op.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.