Draagconsult met draagconsulent

€ 40,00*

Verzendkostenvrij

Productnummer: con00005
Productinformatie "Draagconsult met draagconsulent"
Leer je kindje dragen met een draagdoek of draagzak
Zou je je kindje bij je willen dragen maar weet je niet hoe? Wil je ervaren hoe verschillende soorten draagdoeken of draagzakken bij jou en je kindje passen? Heb je een draagdoek of draagzak, maar weet je niet goed hoe deze kan gebruiken? Hou je van wandelen en vind je een kinderwagen onhandig? Je kindje veilig en comfortabel dragen is voor iedereen mogelijk. Hieronder lees je hoe het draagconsult jou verder helpt. Wil je meer weten over het draagconsult en direct een afspraak maken? Aarzel niet, neem contact met ons op.

Inhoud consult
Ik, Annette Luime, ben gecertificeerd draagconsulent (en lactatiekundige). Ik luister naar jouw wensen en verwachtingen. Ik vraag naar je ervaring, kijk naar je mogelijkheden en onderzoek je draagwensen. Je krijgt uitleg over de verschillende mogelijkheden om je kindje te dragen, passend bij de leeftijd van je kindje en je fysieke mogelijkheden. Jouw wensen en mogelijkheden bepalen de inhoud van het draagconsult. Ik heb ervaring met dragen van een tweeling of twee kinderen van verschillende leeftijd, te vroeg geboren baby's en dragen bij bijzondere omstandigheden zoals ziekte van het kindje. Ook ben ik bekend met begeleiding bij fysieke beperkingen bij de ouders zoals rug- en bekkenproblematiek of andere fysieke beperkingen.

Resultaat 
Ik leer je de basis van jouw gewenste draag- en knooptechniek. Veilig gebruik van een draagdoek of draagzak is hierbij een vast onderdeel. Oefenen begint met, stap voor stap, het dragen voor doen met een levensechte draagpop. Daarna oefen je samen met mij waarbij ik iedere stap duidelijk zal uitleggen. Ieder met een draagpop, net zolang tot jij je zeker genoeg voelt om je eigen kindje te dragen. Je zult ervaren dat je in deze heldere stappen, snel en makkelijk leert knopen en dragen. Jouw wensen staan voorop, zodat je na het draagconsult met plezier, comfortabel en met een zeker gevoel je kindje kunt dragen.

Voor wie 
Een draagconsult is bedoeld voor (groot)ouders en verzorgers. Je baby of kindje mag gewoon bij het consult aanwezig zijn zodat je ook met je kindje kunt oefenen. Het is wel fijn, maar niet noodzakelijk, als iemand tijdens het consult de zorg voor het kindje op zich kan nemen, zodat jij je kunt concentreren op het aanleren van het dragen.

Faciliteiten
Het consult vindt bij voorkeur plaats in de praktijk van Aidulac. Alle faciliteiten en materialen noodzakelijk voor effectief leren dragen zijn hier aanwezig. Denk hierbij aan verschillende soorten draagdoeken en draagzakken, diverse draagpoppen, een spiegelwand en voldoende oefenruimte. Speciaal voor het oefenen van rugdragen zijn er ook extra grote draagpoppen aanwezig. Na afloop van het consult kun je een draagdoek of draagzak kopen, of tegen een kleine vergoeding een draagdoek of draagzak lenen.

Kosten
Een draagconsult in de praktijk in Delft kost € 40 per uur, per 15 minuten extra zijn de kosten € 10. Wil je het draagconsult toch liever bij jou thuis? Houd dan rekening met bijkomende reis- en parkeerkosten plus een toeslag van € 25.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.