Dragen

Je kindje in een draagdoek of draagzak dragen

Je kindje in een draagdoek

Ik leer je hoe je je kindje bij je kan dragen
Wil je ervaren hoe fijn het is om je kindje bij je te dragen? Veilig en comfortabel met een draagdoek of draagzak dragen kun je leren. Goed advies bij het kopen van je draagdoek of draagzak en duidelijke instructie over het gebruik van de drager zijn daarbij heel belangrijk. Hieronder kun je lezen hoe ik je hierbij helpen.

Draagconsult
Wil je leren je kindje in een draagdoek te dragen? Of heb je al ervaring met dragen en wil je je draagtechniek verbeteren of een andere draagmethode of draagdoekknoop leren? Ik leer je de basis of verbeter je draag- en knooptechniek. Als draagconsulent luister ik naar jouw wensen, verwachtingen en eventuele ervaring, het consult past daarom precies bij jouw behoeftes en mogelijkheden. Je zult ervaren dat je in heldere stappen, veilig en comfortabel, (beter) leert knopen en dragen.

Draagworkshop
Samen met vriendinnen, collega's, bij een babyshower, tijdens zwangerschapsgym of zwangerschapsyoga verschillende draagdoeken proberen of leren knopen is een geweldige ervaring. Lijkt het jou ook wat om met een groep een introductie of instructie krijgen in het dragen van kinderen in draagdoeken en draagzakken?  Organiseer dan samen met mij een workshop dragen.

Draagdoek of draagzak kopen
In de webshop staan draagdoeken en draagzakken te koop met 50% korting. 
Hoppediz en Didymos kan ik voor je bestellen en naar je huisadres sturen.

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!