Borstvoeding

Wil je met succes borstvoeding geven?

Consult

Niet helemaal vanzelf
Met plezier borstvoeding geven is waarschijnlijk ook voor jou mogelijk, maar gaat vaak niet helemaal vanzelf. Hieronder kun je lezen wat je kunt doen om met succes borstvoeding te geven en hoe ik je daarbij helpen. 

Voorbereiding en borstvoedingscursus
Met kennis over borstvoeding vergroot je de kans op succesvol borstvoeding geven. Wil jij je goed voorbereiden op het geven van borstvoeding? Ik  geef een informatieavond over borstvoeding. In deze borstvoedingscursus leer je de belangrijkste beginselen van borstvoeding en krijg je veel praktische informatie. Je volgt de avond in je zwangerschap.

Begeleiding en hulp bij borstvoeding
Heb je vragen over het geven van borstvoeding? Wil je weten wat jouw mogelijkheden voor geven van borstvoeding zijn of heb je hulp nodig? Als het geven van borstvoeding niet soepel verloopt, kun je het best zo snel mogelijk deskundige hulp zoeken. Ik adviseer en ondersteun je met advies dat past bij jou specifieke situatie.

Borstvoedingshulpmiddelen
In de webshop vind je producten ter ondersteuning van borstvoeding zoals borstkolven, zakjes voor bewaren van moedermelk, zoogcompressen, verzorgingsproducten, kruiden en thee ter ondersteuning van je melkproductie en andere handige producten. Ik stuur dezelfde werkdag naar je op, ophalen kan na het maken van een afspraak.

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

IBCLC Logo Color Final small