Tarieven lactatiekundige

Hieronder vind je het overzicht van de consulten en diensten met hun prijzen. Alle consulten betaal je direct na afloop met pin of contant, de factuur volgt via e-mail. De factuur kun je vervolgens gebruiken om te declareren bij je zorgverzekeraar. Check de polisvoorwaarden van je eigen verzekering, ook voor vergoeding van borstkolven en de huur van een professionele borstkolf. Annette Luime is lactatiekundige IBCLC en aangesloten bij de beroepsvereniging NVL.

Product of dienst

Inhoud

Tarief (euro)
inclusief BTW

Consult aan huis

Huisbezoek van 1,5 uur. In deze tijd vindt de intake plaats met afnemen anamnese, borstvoedingsobservatie en gericht advies. De ouders krijgen een consult verslag en zo nodig volgt overleg met de verwijzende zorgverlener. Inclusief eenvoudige hulpmiddelen en telefonische follow up.

125,00

Consult op de praktijk Consult op de praktijk van 1,5 uur met intake, observatie en gericht advies. 100,00

Consult in de zwangerschap

Privé borstvoeding advies bij jou thuis, inclusief telefonisch advies in de kraamweek.
Spreek je in praktijkruimte van Aidulac af, dan betaal je 100,00.

125,00

Werkgebied voor huisbezoeken: Delft en omstreken, regio Haaglanden, Westland, Rotterdam en Rijnmond. Voor werkzaamheden op locatie geldt: prijs is inclusief reiskosten bij enkele reis onder 25 km, daarboven geldt € 0,25 per km waarbij ook parkeerkosten met 21% BTW bij de cliënt in rekening worden gebracht. 

Bij annulering van een afspraak voor een consult dat binnen 24 uur had moeten plaatsvinden wordt het gehele consult in rekening gebracht.

Telefonisch consult

Overleg via de telefoon, voor korte vragen waarbij geen directe observatie nodig is

15,00

E-mail consult

Overleg via de mail, voor korte vragen waarbij geen directe observatie nodig is

15,00

Kolf consult

Informatief en persoonlijk consult van een uur, op de praktijk, waarbij verschillende borstkolven kunnen worden getest

65,00

Informatieavond Borstvoeding

Cursusavond van anderhalf uur (partner gratis) in de praktijkruimte van Aidulac, inclusief koffie/thee en cursusmateriaal

30,00

Een factuur moet binnen 14 dagen betaald worden. Daarna volgt een herinneringsfactuur. Als er geen betaling plaats vindt na de tweede herinnering, zal DAS de incasso overnemen. De bijkomende wettelijke kosten zijn voor de klant.