Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Aidulac Blog

Blogs met feiten, tips en verhalen over borstvoeding, draagdoeken en moederschap door lactatiekundige en draagconsulent Annette Luime van Aidulac.

Wat zijn de verschillen tussen de Tula draagzakken?

Tula toddlerDe Tula draagzakken zijn ontstaan na de zoektocht van Mike en Ula. Ze zochten de ideale vadervriendelijke draagzak waarmee ze hun tweede kindje ergonomisch konden dragen. Ze vonden nergens iets dat 100% aansprak. De allereerste Tula kwam uit de hand van hun Vietnamese grootmoeder.
Tula staat bekend om de vrolijke printjes en is een populair merk. Mooie designs worden gecombineerd met ergonomisch dragen. In alle Tula draagzakken kun je je kindje in de natuurlijk kikkerhouding dragen.
Een Tula draagzak kopen? Kijk eens in de webshop of komt langs op het inloopspreekuur als de winkel open is.

Tula standaard babydraagzak

Baby Tula is de standaard draagzak. Hiermee draag je je kindje vanaf 6.8 tot 20 kilo (maat 68 tot maat 86), je kunt er mee buikdragen en rugdragen. Wil je deze draagzak vanaf de geboorte gebruiken, dan heb je een verkleinkussen nodig. Het grote broertje van de Baby Tula is de Tula Toddler, deze drager is geschikt van 11 tot 27 kilo (vanaf maat 86).

Tula Free to Grow draagzakTula Free to Grow is een geavanceerde versie van de Baby Tula. Hij is geschikt van 3,2 kilo tot 20 kilo (maat 50-56 tot 86), Deze draagzak is verstelbaar in de lengte en breedte, waardoor hij zonder verkleinkussen gelijk na de geboorte te gebruiken is. De draagzak groeit met je kindje mee. Met deze draagzak kun je buikdragen en rugdragen. De stof van Tula Free to Grow is iets soepeler dan de stof van de standaard Tula, wat een groot voordeel is.

Tula Explore draagzakTula Explore is de nieuwste draagzak, net als Free to Grow te gebruiken vanaf te geboorte (3.2 kilo) tot 20 kilo. Het rugpand is verstelbaar in lengte en breedte. Daarnaast heeft Tula Explore de extra optie om je baby in een ergonomische houding met het gezichtje van je af op de buik te dragen. Vanwege de optie om andersom te dragen is deze draagzak iets meer gevormd en gevuld dat Tula Free to Grow.

Tula Half Buckle draagzakTula Half Buckle is een fantastisch compromis tussen draagdoek en draagzak. Het gemak van een voorgevormde drager wordt gecombineerd met het comfort van een draagzak. Met deze draagzak kun je vanaf de geboorte (3,2 kilo) dragen tot 20 kilo (maat 86). Je kunt met de Tula Half Buckle op je buik en rug dragen, en als extra optie kun je heupdragen. Ook deze Tula is in de breedte in 3 standen verstelbaar en heeft een in lengte aan te passen rugpand. Het knopen van de schouderbanden is heel eenvoudig. De heupband is eenvoudig vast te klikken.

Tula is inmiddels toonaangevend op gebied van dragen, over de hele wereld. Met nog steeds één ding voor ogen: een warmere en volmaaktere band tussen ouder/verzorger en kind!

Klik op de afbeelding hieronder voor een overzicht van de verschillende Tula draagzakken. Draagzak kopen? Kijk dan in de webshop of kom langs. Iedere draagzak zit anders, het is slim om even te passen voor je iets koopt.

Vergelijkingstabel Tula Draagzakken

Rate this blog entry:
Waar of niet waar? Een stuk over draag(on)zin
Waar staat Ergobaby voor en welke draagzak past he...

Related Posts

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2