Boezemvriendjes

Hoeveelheid Prijs per eenheid
Tot 4
€10.95
Vanaf 5
€10.45

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: aid0194
Productinformatie "Boezemvriendjes"

40 kruidencapsules van 450 mg met Trigonella foenum-graecum (fenegriek) en Galega officinalis (galega) in gelijke delen. Zonder verdere toevoegingen, glutenvrij en 100% plantaardig.
Vernieuwde verpakking met handige zipsluiting.
Gebruik: 3 keer daags 1-2 capsules

Voor zorgverleners of grote order: stuur een berichtje voor meer informatie.

Veel moeders ervaren dat gebruik van deze kruiden de productie van moedermelk stimuleert. Door het toevoegen van galega aan deze kruidenmix wordt het klierweefsel in de borsten extra ondersteund. Uiteraard is de beste stimulans voor borstvoeding het vaak en goed legen van je borsten.
Bij vragen over borstvoeding, het op gang brengen en houden van je productie of het gebruik van de kruidencapsules kun je contact opnemen met lactatiekundige Annette Luime van Aidulac.

Niet gebruiken bij zwangerschap, allergie tegen planten uit de vlinderbloemfamilie zoals pinda (fenegriek). Overleg met je arts als je problemen hebt met je bloedsuiker, stolling, schildklier of andere gezondheidsklachten. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Herkomst kruiden: Europa. Verpakt door: Chinaherbage.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Bestel ook

Weleda Borstvoedingsmix
Heerlijke thee voor mama's tijdens de borstvoedingsperiode als ondersteuning van ontspannen borstvoeding geven.De planten in deze kruideninfusie zijn bekend door hun ondersteuning bij de melkproductie en hun kalmerende en harmoniserende werking. Ze geven bovendien de infusie zijn aangename smaak.Ingrediënten: Vruchten van anijs, karwij en venkel met een ontspannende werking op de spijsvertering en ondersteunen van de melkproductie Fenegriek ondersteunt de melkproductie Citroenverbena is rustgevend, heeft een harmoniserend effect en geeft de mix zijn aangename smaak Gebruik: Het zakje 3-5 minuten laten trekken in een kop kokend water, 1-3 kopjes kruideninfusie (warm of koud) drinken per dagInhoud: 40 gramVeel moeders vinden het prettig om deze thee te drinken en ervaren dat gebruik van sommige kruiden de productie van moedermelk kan stimuleren. Uiteraard is de beste stimulans voor borstvoeding het vaak en goed legen van je borsten.Lees hier meer over kruiden voor de melkproductie.Overleg daarom ook eerst met je lactatiekundige IBCLC hoe je het beste te werk kunt gaan om borstvoeding goed op gang te krijgen en te houden. Vraag advies voor de werking en het gebruik.

€5.65
Jacob Hooy thee borstvoedingskruiden
Kruidenmengsel, te bereiden als thee, als ondersteuning bij borstvoeding. 100 g losse thee. Een theelepel kruidenmengsel met 150 ml kokend water overgieten, 10 minuten afgesloten laten trekken. Je kunt tot 2 kopjes per dag drinken. Met een beetje honing kun je de thee wat zoeter maken. Ingrediënten : Dille (anethum graveolens), kummel (carum carvi), anijs (pimpinella anisum), komijn (cuminum cyminum)

€3.95