Boezemvriendjes

Hoeveelheid Prijs per stuk
Tot 2 € 10,75*
Tot 5 € 10,25*
Tot 10 € 9,75*
Vanaf 11 € 9,25*

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: aid0194
Productinformatie "Boezemvriendjes"

40 kruidencapsules van 450 mg met Trigonella foenum-graecum (fenegriek) en Galega officinalis (galega) in gelijke delen. Zonder verdere toevoegingen, glutenvrij en 100% plantaardig.
Vernieuwde verpakking met handige zipsluiting.
Gebruik: 3 keer daags 1-2 capsules

Veel moeders ervaren dat gebruik van deze kruiden de productie van moedermelk stimuleert. Door het toevoegen van galega aan deze kruidenmix wordt het klierweefsel in de borsten extra ondersteund. Uiteraard is de beste stimulans voor borstvoeding het vaak en goed legen van je borsten.
Bij vragen over borstvoeding, het op gang brengen en houden van je productie of het gebruik van de kruidencapsules kun je contact opnemen met lactatiekundige Annette Luime van Aidulac.

Niet gebruiken bij zwangerschap, allergie tegen planten uit de vlinderbloemfamilie zoals pinda (fenegriek). Overleg met je arts als je problemen hebt met je bloedsuiker, stolling, schildklier of andere gezondheidsklachten. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Herkomst kruiden: Europa. Verpakt door: Chinaherbage.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.


Bestel ook

Weleda Borstvoedingsmix
Weleda Borstvoedingsmix is de ideale drank voor mama's tijdens de borstvoedingsperiode. De planten in deze kruideninfusie zijn bekend door hun ondersteuning bij de melkproductie en hun kalmerende en harmoniserende werking. Ze geven bovendien de infusie zijn aangename smaak.Ingredienten: Vruchten van anijs, karwij en venkel met een ontspannende werking op de spijsvertering en ondersteunen van de melkproductie Fenegriek ondersteunt de melkproductie Citroenverbena is rustgevend, heeft een harmoniserend effect en geeft de mix zijn aangename smaak Gebruik: Het zakje 3-5 minuten laten trekken in een kop kokend water, 1-3 kopjes kruideninfusie (warm of koud) drinken per dagInhoud: 40 gramVeel moeders vinden het prettig om deze thee te drinken en ervaren dat gebruik van sommige kruiden de productie van moedermelk kan stimuleren. Uiteraard is de beste stimulans voor borstvoeding het vaak en goed legen van je borsten.Lees hier meer over kruiden voor de melkproductie.Overleg daarom ook eerst met je lactatiekundige IBCLC hoe je het beste te werk kunt gaan om borstvoeding goed op gang te krijgen en te houden. Vraag advies voor de werking en het gebruik.

€ 5,65*

Davitamon MamaFit multivitamine en mineralen
Voor de periode die aanbreekt na de zwangerschap combineert Davitamon MamaFit de belangrijkste vitamines en mineralen in één tablet per dag. De samenstelling helpt je om aan te sterken na de bevalling, je opnieuw fit te voelen en is goed voor de weerstand en het energieniveau. Davitamon MamaFit: zorg goed voor jezelf. bij vermoeidheid ondersteunt in spannende tijden goed voor de weerstand goed voor het energieniveau goed voor de hormoonhuishouding conditie van het haar Ingredienten multivitamines en mineralen:Calcium, chroom, jodium, koper, magnesium, mangaan, molybdeen, selenium, ijzer, zink, vitamine A, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, vitamine B5, vitamine B6, vitamine B8, vitamine B11, vitamine B12, vitamine C, vitamine D, vitamine E, verstevigingsmiddelen: povidon, microkristallijne cellulose, antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, stearinezuur, siliciumdioxide, verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, bevochtigingsmiddel: vernet cellulosegom, maïszetmeel, kleurstoffen: ijzeroxide, titaandioxide.Gebruik:1 tablet per dag. De tablet met voldoende water innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Geschikt bij borstvoeding.Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaarDit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

€ 14,45*

Jacob Hooy thee borstvoedingskruiden
Borstvoedings kruidenmengsel, te bereiden als thee: Een theelepel kruidenmengsel met 150 ml kokend water overgieten, 10 minuten afgesloten laten trekken. Je kunt tot 2 kopjes per dag drinken. Met een beetje honing kun je de thee wat zoeter maken. Ingrediënten : Dille (anethum graveolens), kummel (carum carvi), anijs (pimpinella anisum), komijn (cuminum cyminum)Inhoud: 100 g losse thee

€ 3,95*