Borstkolf huren

Medela Symphony

Wil je een borstkolf huren? Aidulac is officieel verhuurpunt van de professionele Medela Symphony huurkolf.
De Medela Symphony Plus, met het Initiate en Maintain programma, is de beste kolf voor het succesvol op gang brengen en houden van de melkproductie.
Huurkosten zijn 2.50 euro per dag. Je koopt er een persoonlijke dubbele afkolfset van Medela bij, deze kost 37,50 euro en blijft jouw eigendom. De borg voor de huurkolf is 100 euro.
Bel voor vragen en een afspraak 015-7370234 of 06-52432862 of gebruik de Whatsapp button. Ook 's avonds of in het weekend.
Medela symphony ardo carum huurkolf
Medela dubbele afkolfset voor de Symphony huurkolf
Complete persoonlijke afkolfset voor de Medela Symphony borstkolf met de nieuwe personal fit plus borstschelpen. Met een dubbele kolfset kolf je meer moedermelk af in minder tijd. De personal fit borstschilden hebben een betere ovale pasvorm, waardoor kolven een prettigere ervaring wordt.Om hygiene te garanderen koopt iedere moeder een eigen kolfset bij de huurkolf. De set bestaat uit twee maal: personalfit plus borstschild in 24 mm personalfit plus connector met membraan flesje moedermelk (150 ml) met deksel slang met adapter voor de Symphony-pomp en dop

€ 37,50*

Medela enkele afkolfset voor de Symphony huurkolf
Complete persoonlijke afkolfset voor de Medela Symphony borstkolf. Om hygiene te garanderen koopt iedere moeder een eigen kolfset bij de huurkolf. De set bestaat uit losse onderdelen: kolffles van 150 ml borstschelp van 24 mm connector slang vacuumklep met membraan membraankappen beschermende membraan

€ 27,50*

Lactatiekundig consult bij borstvoeding
Als je problemen of pijn bij borstvoeding ervaart, neem je contact op met Annette Luime, de lactatiekundige van Aidulac. Veel problemen bij borstvoeding zijn goed te verhelpen. Ook borstvoeding die niet loopt als je wilt of verwachtte, een (dreigende) borstontsteking, spruw, niet goed groeien, te veel of te weinig melk, ziekte van de moeder of baby zijn indicaties om de lactatiekundige in te schakelen. De lactatiekundige neemt alle tijd om jou en je baby te helpen bij borstvoeding. Jouw wensen en mogelijkheden staan centraal.De lactatiekundige zorgt voor een schriftelijk verslag over het huisbezoek, zodat je alle besproken informatie later nog eens rustig terug kunt lezen. Na het consult houdt de lactatiekundige contact met je voor goede nazorg, zolang als voor jouw situatie nodig is. Indien nodig zal ze (na jouw toestemming) overleggen met betrokken zorgverleners.Een borstvoeding consult door de lactatiekundige bij jou thuis duurt 1,5 uur en kost € 120,00. Dit is inclusief kleine hulpmiddelen en telefonische opvolging. Een consult op de praktijk kost € 100,00.Meer informatie over de lacatiekundige tarieven, voorwaarden en vergoedingen van zorgverzekeraars. Lees meer over de andere Aidulac borstvoedingsconsulten. Heb je een afspraak maken of heb je een vraag? Aarzel niet, neem contact met ons op.

€ 120,00*