Borstkolf huren

Medela Symphony

Wil je een borstkolf huren? Aidulac is officieel verhuurpunt van de professionele Medela Symphony huurkolf.
De Medela Symphony Plus, met het Initiate en Maintain programma, is de beste kolf voor het succesvol op gang brengen en houden van de melkproductie.
Huurkosten zijn 2.50 euro per dag. Je koopt er een persoonlijke dubbele afkolfset van Medela bij, deze kost 37,50 euro en blijft jouw eigendom. De borg voor de huurkolf is 100 euro.
Bel voor vragen en een afspraak 015-7370234 of 06-52432862 of gebruik de Whatsapp button. Ook 's avonds of in het weekend.
Medela symphony ardo carum huurkolf
Medela dubbele afkolfset voor de Symphony huurkolf
Complete persoonlijke afkolfset voor de Medela Symphony borstkolf met de nieuwe personal fit plus borstschelpen. Met een dubbele kolfset kolf je meer moedermelk af in minder tijd. De personal fit borstschilden hebben een betere ovale pasvorm, waardoor kolven een prettigere ervaring wordt.Om hygiene te garanderen koopt iedere moeder een eigen kolfset bij de huurkolf. De set bestaat uit twee maal: personalfit plus borstschild in 24 mm personalfit plus connector met membraan flesje moedermelk (150 ml) met deksel slang met adapter voor de Symphony-pomp en dop

€ 38,45*

Medela enkele afkolfset voor de Symphony huurkolf
Complete persoonlijke afkolfset voor de Medela Symphony borstkolf. Om hygiene te garanderen koopt iedere moeder een eigen kolfset bij de huurkolf. De set bestaat uit losse onderdelen: kolffles van 150 ml borstschelp van 24 mm connector slang vacuumklep met membraan membraankappen beschermende membraan

€ 30,95*