Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Borstvoeding

Wil je met succes borstvoeding geven?

ConsultNiet helemaal vanzelf
Zie je het al voor je, genieten van je kindje dat bij jou aan de borst ligt te drinken? Met succes borstvoeding geven is waarschijnlijk ook voor jou mogelijk, maar gaat vaak niet helemaal vanzelf. Hieronder kun je lezen wat je kunt doen om met succes borstvoeding te geven en hoe wij je daarbij helpen. 

Voorbereiding en borstvoedingscursus
Met kennis over borstvoeding vergroot je de kans op succesvol borstvoeding geven aanzienlijk. Wil jij je goed voorbereiden op het geven van borstvoeding? Annette Luime, de lactatiekundige IBCLC van Aidulac, geeft verschillende borstvoedingscursussen. In de borstvoedingscursus leer je de belangrijkste beginselen van borstvoeding en krijgt veel praktische informatie. Lees meer over de borstvoedingscursussen.

Begeleiding en hulp bij borstvoeding
Heb je vragen over het geven van borstvoeding? Heb je vragen over wat jouw mogelijkheden voor geven van borstvoeding zijn of heb je hulp nodig? Als het geven van borstvoeding niet soepel verloopt, kun je het best zo snel mogelijk deskundige hulp zoeken. De lactatiekundige van Aidulac biedt je persoonlijke en professionele begeleiding. Lees meer over de borstvoedingconsulten.

Borstvoedingskennis
Wil je meer weten over borstvoeding? Zoek je een oplossing voor een borstvoedingsprobleem? Op onze website vind je een schat aan heldere informatie en tips voor het geven van borstvoeding. Lees meer over borstvoedingskennis of lees meer over borstvoeding in de blog.

Borstvoedingshulpmiddelen
Ben je op zoek naar hulpmiddelen voor het geven van borstvoeding? In de Aidulac winkel en webshop vindt je kwaliteitsproducten ter ondersteuning van borstvoeding zoals borstkolven, producten voor bewaren van moedermelk, voedingsbh's, zoogcompressen, IBCLC Logo Color Final smallverzorgingsproducten en andere hulpmiddelen. Bekijk de producten in de winkel.

Nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Kom langs in de winkel (borstvoeding)

In de aidulac winkelWil je een kolf, voedingsbh of ander borstvoeding ondersteunend product bekijken voordat je het koopt? Wil je advies voor verzorging van je tepels, een borstkolf huren of kopen?
Kom vrijblijvend langs in onze winkel, kijk hier voor actuele openingstijden. Alle producten uit de webshop kun je in de winkel bekijken, kopen en direct meenemen.
Je kunt ook een afspraak maken voor persoonlijk advies op een moment dat jou goed uitkomt.

Bezoek de webshop (borstvoeding)

cartZoek je borstvoeding ondersteunende producten die jou en je kindje kunnen helpen? Weet je al wat je wilt hebben? Wil je het snel thuis laten bezorgen? Bezoek dan snel onze webshop, gemakkelijk shoppen vanuit je vertrouwde omgeving. Veilig en betrouwbaar, met vanzelfsprekend snelle bezorging. Heb je hulp of advies nodig, neem gerust contact met ons op!
Bekijk de producten in de webshop.

 

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2