Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Borstvoeding consult

Baby aan de borst na borstvoedingconsult.Ervaar je een probleem bij borstvoeding? Lukt bijvoorbeeld het aanleggen niet goed? Heb je pijn bij borstvoeding? Heb je pijnlijke of beschadigde tepels? Wacht niet langer. Annette Luime, lactatiekundige IBCLC, van Aidulac helpt en voorkomt erger.

De lactatiekundige luistert goed naar je, observeert de borstvoeding, onderzoekt jouw situatie en baseert daarop een persoonlijk en deskundig advies afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Als je problemen of pijn bij borstvoeding ervaart neem je contact op met Annette Luime, de lactatiekundige van Aidulac. Veel borstvoeding problemen zijn bij tijdig ingrijpen goed te verhelpen. Ook borstvoeding die niet loopt als je wilt of verwachtte, een (dreigende) borstontsteking, spruw, niet goed groeien, te veel of te weinig melk, ziekte van de moeder of baby zijn indicaties om de lactatiekundige in te schakelen. De lactatiekundige neemt alle tijd om jou en je baby te helpen bij borstvoeding.

De lactatiekundige zorgt voor een schriftelijk verslag over het huisbezoek, zodat je alle besproken informatie later nog eens rustig terug kunt lezen. Na het consult houdt de lactatiekundige contact met je voor goede nazorg, zolang als voor jouw situatie nodig is. Indien nodig zal ze (na jouw toestemming) overleggen met betrokken zorgverleners.

Een borstvoeding consult door de lactatiekundige bij jou thuis duurt 1,5 uur en kost € 120,00. Dit is inclusief kleine hulpmiddelen en telefonische opvolging. Een consult op de praktijk kost € 99,00.

Een enkele keer lukt het niet om het probleem in één keer op te lossen, een vervolgconsult kan dan nodig zijn. Omdat je gegevens al bekend zijn, duurt een vervolgconsult minder lang. Een vervolgconsult kost € 99,00.

Meer informatie over de lacatiekundige tarieven, voorwaarden en vergoedingen van zorgverzekeraars. Lees meer over de andere Aidulac borstvoedingsconsulten. Heb je een afspraak maken of heb je een vraag? Aarzel niet, neem contact met ons op.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2