Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Kolf consult

Hoe kies je de beste borstkolf voor jouw specifieke situatie? Goed kunnen afkolven, genoeg moedermelk voor je kindje, een stabiele melkproductie, een eenvoudig te bedienen kolf, krachtige en stille motor. Allemaal belangrijk, hoewel je vaak achteraf pas weet of je een goede aankoop hebt gedaan. Daarom is het nuttig om een kolf consult te doen, voor je een kolf koopt of als het kolven niet makkelijk gaat. Samen bespreken en testen we wat het beste zal werken voor jou. Je kunt de borstkolven uitproberen van Ardo, Medela en Horigen: handkolf, enkelzijdig en dubbelzijdig elektrisch.

De kosten voor een kolfconsult van een uur zijn 40 euro, het consult vindt plaats op de praktijk. Voor een kolfconsult bij jou thuis geldt hetzelfde tarief als een lactatiekundige consult, 120 euro.

Borstkolf kiezen lactatiekundigeBorstkolf testen kolfconsult lactatiekundigeBorstkolf testen lactatiekundige kolf consult

Meer informatie over de lacatiekundige tarieven, voorwaarden en vergoedingen van zorgverzekeraars. Lees meer over de andere lactatiekundige consulten. Heb je een afspraak maken of heb je een vraag? Aarzel niet, neem contact met ons op.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2