Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Borstvoedingconsulten, begeleiding en hulp bij borstvoeding

Heb je vragen over borstvoeding of heb je hulp nodig bij (voorkomen van) problemen met borstvoeding? Ervaar je pijn bij borstvoeding? Zoek je persoonlijke en deskundige begeleiding bij borstvoeding, bij jou thuis, telefonisch of online? Wacht niet langer, Annette Luime, de lactatiekundige IBCLC van Aidulac helpt. De lactatiekundige luistert naar je, onderzoekt jouw situatie en baseert daarop een deskundig borstvoeding advies afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Als het nodig is zal ze overleggen (na jouw toestemming) met overige betrokken zorgverleners. Na het consult houdt de lactatiekundige contact met je voor goede nazorg, zolang als nodig is. Hieronder lees je meer over de verschillende borstvoedingconsulten.

Heb je een vraag? Aarzel niet, neem contact met ons op.

Client K over haar consult:
"Alweer langer dan een half jaar geleden was je bij ons thuis omdat ik zoveel pijn had met het voeden van de tweeling. Je hebt me toen veel handige tips gegeven maar bovenal erg bemoedigd om door te gaan. De kinderen zijn nu 8 maanden en ik voed ze nog steeds zelf."

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2