Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Prenataal consult, privé voorlichting

Zwart wit foto zwangerVerliep je vorige borstvoedingsperiode niet naar wens? Wil je je extra goed voorbereiden op borstvoeding? Vind je het fijn om thuis voorlichting te krijgen over borstvoeding?

Vraag dan privé voorlichting in de vorm van een prenataal consult aan: een individuele borstvoedingscursus, op een door jou gekozen tijdstip en locatie. Je krijgt daarbij een plan van aanpak op basis van jouw eventuele eerdere borstvoedingservaringen, mogelijkheden en wensen.

De kosten voor privé borstvoedingvoorlichting in je zwangerschap zijn 120,00 euro als we bij jou thuis afspreken. Voor een afspraak in de Aidulac praktijkruimte betaal je 99 euro. Natuurlijk volgt een belafspraak in de kraamweek voor goede nazorg. Als toch blijkt dat je extra hulp nodig heb kun je kiezen voor een extra consult.

Meer informatie over de lacatiekundige tarieven, voorwaarden en vergoedingen van zorgverzekeraars. Lees meer over de andere Aidulac borstvoedingsconsulten. Heb je een afspraak maken of heb je een vraag? Aarzel niet, neem contact met ons op.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2