Alles voor dragen en borstvoeding!

   

borstvoeding, problemen, pijn, lactatiekundige

Wat doe je bij problemen met borstvoeding?

Baby gezichtje

Het komt voor dat het door alle omstandigheden nog niet lukt om de eerste dagen te voeden of dat borstvoeding problemen geeft. Borstvoeding is dan niet direct verloren. Probeer zo snel mogelijk hulp in te schakelen als je zorgen hebt over hoe borstvoeding verloopt. Aarzel niet en neem bij problemen zo snel mogelijk contact op met de lactatiekundige van Aidulac.

Ook als het voeden pijn doet of borstvoeding niet lekker loopt is het aan te raden om niet alleen door te worstelen. Met kleine aanwijzigingen kan er vaak al veel verbetering optreden. Het is fijn als je samen met de lactatiekundige je problemen bespreekt, ze kijkt mee met een voeding en zal samen met jou een plan maken om borstvoeding voort te zetten of af te bouwen naar jouw wens.

 

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2