Alles voor dragen en borstvoeding!

   

borstvoeding, cursus, voorbereiding

Wat is de beste voorbereiding op het geven van borstvoeding?

RosalieJe informeren en kennis vergaren is een prima manier om je voor te bereiden op het geven van borstvoeding. Meer hoef je eigenlijk niet te doen. Dit kun je doen door het volgen van een borstvoedingscursus of het lezen van goed boek over borstvoeding zoals je hier vindt.

Oefeningen met je tepels of tepels harden is niet nodig en gaat ook niet pijnlijke tepels voorkomen. Een huidvriendelijke manier om je tepels iets te laten wennen aan hun taak is zonder bh lopen en ze te laten wennen aan de lucht.

Massage van je borsten mag en kan je bewust maken van de toekomstige taak van je borsten en je raakt vertrouwd met het aanraken van je borsten. Colostrum uitdrukken wordt ook wel eens aangeraden. Maar de enige manier om pijnlijke tepels en kloven te voorkomen is goed aanleggen.

Hoe beter je bent voorbereid op het geven van borstvoeding, hoe groter de kans is dat je slaagt in het geven van borstvoeding. Overigens kun je zonder voorbereiding ook prima borstvoeding geven! Het gaat ook om vertrouwen in je zelf, wat je lichaam kan en vertrouwen in je baby.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2