Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Tarieven, vergoedingen en pakketten

Lactatiekundige zorg wordt door veel moeders als waardevol ervaren, maar wat betaal je ervoor? Veel zorgverzekeraars geven een tegemoetkoming in de kosten van lactatiekundige ondersteuning. Er bestaat ook een Borstvoeding Begeleiding Pakket (BBP) waarin een lactatiekundig pakket gebundeld wordt aangeboden. Hieronder kun je lezen welke tarieven Aidulac hanteert, wat je zorgverzekeraar aan zorg vergoedt en hoe je het Borstvoeding Begeleiding Pakket kunt afnemen.

Vergoeding lactatiekundige door je zorgverzekering

Logo zorgverzekeraarsDe factuur van de lactatiekundige moet je in het algemeen eerst zelf betalen. Daarna kun je deze factuur declareren bij je zorgverzekeraar. De meeste zorgverzekeringen bevatten de mogelijkheid om lactatiekundige zorg of borstvoedingshulpmiddelen te declareren via het aanvullend pakket.

Lactatiekundige Annette Luime van Aidulac is IBCLC gecertificeerd en bij de NVL aangesloten, ze voldoet aan de eisen voor vergoeding van de verzekering. Soms hanteert de zorgverzekeraar aanvullende voorwaarden zoals een verwijzing van je verloskundige, dit kun je in je zorgverzekeringspolis opzoeken.
Op de site van Independer staat een mooi overzicht van vergoeding voor lactatiekundige hulp bij de verschillende zorgverzekeringen.

Borstvoeding Begeleiding Pakket (BBP)

Zoek je persoonlijke begeleiding bij borstvoeding? Van goede voorbereiding in je zwangerschap tot en met ondersteuning als je weer aan het werk bent? Met het Borstvoeding Begeleiding Pakket (BBP) krijg je persoonlijke begeleiding van je eigen lactatiekundige IBCLC. Voor jou, in je zwangerschap en als jonge moeder, voor je baby en partner. Heb je vragen over het borstvoeding begeleiding pakket, neem dan contact op met de lactatiekundige van Aidulac.

Lees meer

Tarieven lactatiekundige

tarievenHieronder vind je het overzicht van de door Aidulac aangeboden consulten en diensten met hun prijzen. Alle consulten betaal je direct na afloop met pin of contant, de factuur volgt via e-mail. De factuur kun je vervolgens gebruiken om te declareren bij je zorgverzekeraar. Check de polisvoorwaarden van je eigen verzekering, ook voor vergoeding van borstkolven.

Lees meer

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de vroege ontwikkeling van je moeder-kind relatie. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding (Lactatiekundige), dragen van kinderen (Draagconsulent) en coaching.

Copyright © 2010 - 2016 Aidulac ®

UA-81851763-2