Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Vergoeding lactatiekundige door je zorgverzekering

Logo zorgverzekeraarsDe factuur van de lactatiekundige moet je in het algemeen eerst zelf betalen. Daarna kun je deze factuur declareren bij je zorgverzekeraar. De meeste zorgverzekeringen bevatten de mogelijkheid om lactatiekundige zorg of borstvoedingshulpmiddelen te declareren via het aanvullend pakket.

Lactatiekundige Annette Luime van Aidulac is IBCLC gecertificeerd en bij de NVL aangesloten, ze voldoet aan de eisen voor vergoeding van de verzekering. Soms hanteert de zorgverzekeraar aanvullende voorwaarden zoals een verwijzing van je verloskundige, dit kun je in je zorgverzekeringspolis opzoeken.
Op de site van Independer staat een mooi overzicht van vergoeding voor lactatiekundige hulp bij de verschillende zorgverzekeringen.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2