ByKay Denim Ringsling Stone Washed

€ 34,50*

% € 69,00* (50% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: aid0203
Productinformatie "ByKay Denim Ringsling Stone Washed"
De geweven DENIM ringsling van ByKay is een hip draagsysteem van Nederlands fabricaat en een must-have voor iedere ouder. De ringsling is gemaakt van een mix van katoen en linnen. Dit geeft de ringsling een authentieke, stoere uitstraling. De brede stof garandeert een optimaal ergonomische houding, de ringen zorgen ervoor dat je de draagdoek snel en gemakkelijk af kunt stellen. De ringen zijn van metaal.

De ringsling is heel flexibel. Je kunt de baby of peuter bij je dragen zoals jij het prettig vind: op je buik, rug of heup. Op deze manier draag je je baby of peuter dicht bij je, zo lang je wilt. Deze ringsling is geschikt voor baby's tot peuters van 18 kilo!
De ringsling is de ideale draagdoek om je kindje in te voeden. ’s Zomers zal het niet snel te warm zijn om te dragen met de ringsling. Transitions, van draaghouding veranderen tijdens het dragen, gaan heel makkelijk met deze eenvoudig te verstellen draagdoek.

Was de ringsling voor het eerste gebruik voor een ‘used look’. Het is net als met je favoriete jeans; hoe vaker je hem draagt, hoe mooier ie wordt!

De ringsling wordt geleverd met een mooie en eenvoudig te begrijpen handleiding met veel duidelijke foto’s.
Wil je uitgebreide uitleg of heb je hulp nodig bij het dragen en gebruiken van je draagdoek? Kom dan je draagdoek zelf ophalen bij Aidulac in Delft. De draag(doek)consulent leert je handige tips en trics zodat je je kindje veilig en met plezier kunt dragen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.