Informatieavond borstvoeding

€ 30,00*

Verzendkostenvrij

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Welke cursusdatum
Productnummer: opl0001.5
Productinformatie "Informatieavond borstvoeding"

Hoe meer je weet over borstvoeding geven, hoe groter de kans op een geslaagde borstvoedingsperiode. Als je weet wat je kunt verwachten, kun je problemen voorkomen of tijdig aanpakken. De ervaren lactatiekundige Annette Luime van Aidulac leert je alles over starten met borstvoeding en hoe je problemen bij borstvoeding kunt voorkomen en oplossen.

Bestel het Nieuwe Borstvoeding Boek mee, dit handige naslagwerk zal op de cursus voor je klaar liggen.

De cursusprijs is inclusief koffie/thee en partners mogen gratis mee! Betalen kan via de webshop of op de avond zelf, aanmelden kan via de mail op info@aidulac.nl of bel naar 015-7370234.

Tijd: 19.30-21.00 uur

De datum kies je bij menu 'welke cursusdatum?'

Locatie: Aidulac in verloskundig centrum Delvi, Buitenhofdreef 272 in Delft

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.


Meer weten over borstvoeding? Bestel dit fijne naslagwerk

Het nieuwe Borstvoeding boek
Het Nieuwe Borstvoeding Boek is een makkelijk leesbaar boek. Het biedt ouders van kinderen die zich aan de borst voeden of willen gaan voeden – en zeg nou eerlijk, welk kind wil dat niet? – handvatten om van die borstvoeding een geslaagde, fijne periode te maken. Gonneke en Stefan, beide lactatiekundigen, laten je zien wat je kunt doen om de werkelijke behoeften van je kind te ontdekken en daarnaar te handelen. De blauwdruk, de oorspronkelijke behoeften van het kind zijn uitgangspunt voor de handreikingen die in dit boek aan de jonge ouders worden gegeven. Ze nemen daarbij geen blad voor de mond.En… Dit boek biedt óók handvatten aan ouders die niet willen, mogen of kunnen borstvoeden. Er staan geen regels in dit boek. Integendeel!Bekijk hier een introEen paar citaten uit dit boek: Neem je baby dicht bij je, dag en nacht. Zo kun je aan alle voorwaarden voor voeding, bescherming, troost, warmte en ritme voldoen. Je baby antwoordt met een gelukzalige glimlach. Je smelt! En kijk, je melk stroomt. Voed je kind op de crèche, zowel bij het brengen als bij het halen. Alleen jouw melk geeft je kind afweer tegen speciaal die ziekteverwekkers, die het daar overdag opdoet. Wij geven je handvatten om sterk in je schoenen te (blijven) staan en vast te houden aan je eigen (borstvoeding)plan. Handvatten om naar je eigen gevoel en intuïtie te durven luisteren en ernaar te handelen. Alleen praten over de voordelen van borstvoeding is niet realistisch. Laten we het eens hebben over de nadelen van geen borstvoeding. De risico’s daarvan zijn in ernst vergelijkbaar met het van alcohol, tabak en drugs tijdens de zwangerschap. Dat moedermelk na zes maanden of wat voor tijdstermijn dan ook niet meer genoeg ingrediënten zou bevatten en onvoldoende voedingswaarde zou hebben, is een fabeltje eerste klas. Het Nieuwe Borstvoeding Boek is meer dan ooit een gids, die je inzichten kan verschaffen in de werkelijke behoeften van je baby. Natuurlijk baby-en moedergedrag vormen ons uitgangspunt. Doen wat vanuit jezelf goed voelt. Niet doen wat niet goed voelt.  Dicht bij jezelf en je baby blijven. Wij willen je steunen en op subtiele wijze coachen bij de stappen die voor jullie van belang zijn om een hechte eenheid te vormen met jullie kind. En… Dit boek biedt óók handvatten aan ouders die niet willen, mogen of kunnen borstvoeden. Er staan geen regels in dit boek. Integendeel! Auteurs: Stefan Kleintjes, lactatiekundige Groningen-Bedum en kinderdiëtist & Gonneke van Veldhuizen-Staas, lactatiekundige 1e druk maart 2018 Christofoor ISBN 978 90 6038 842 6 Omvang ca. 304 blz Gebonden, 170 x 230 mm

€ 24,95*