Didymos Ada Malachit geweven draagdoek

€ 115,00*

Verzendkostenvrij

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: aid0520
Productinformatie "Didymos Ada Malachit geweven draagdoek"

De Didymos Ada Malachit geweven draagdoek heeft de bekende Didymos kwaliteit. De draagdoek is jacquard geweven. Het resultaat is een draagdoek met een prachtig kleurverloop in traditionele Europese weefpatronen.
Deze lichtgewicht draagdoek is zacht en pluizig, rekbaar alleen diagonaal met goede grip. Geschikt om je kindje vanaf de geboorte mee te dragen.
Ervaar de zachtheid van deze bijzondere en mooie draagdoek.
Gemaakt van 100% organisch katoen.
Gewicht van de gebruikte stof: ongeveer 190 g/m2. De kettingdraad (in de lengte) is emeraldgroen, de inslagdraden (in de breedte) zijn geel, turquoise en donkerblauw in een prachtig kleurverloop.

Deze 4,70 m lange Didymos draagdoek heeft diagonale rek, maar rekt niet in de lengte of breedte.
Met een lange geweven draagdoek kun je ergonomisch dragen. De draagdoek vormt zich naar je lichaam en biedt optimale ondersteuning van het lichaam van je kindje. Ook grotere baby’s en kinderen kunnen voor een langere tijd comfortabel gedragen worden met deze draagdoek.

De randen van de draagdoek zijn geweven in een contrasterende kleur, zodat ze gemakkelijker te vinden zijn bij het knopen. Het midden van de draagdoek is gemarkeerd met een label, waardoor het midden vinden aanzienlijk eenvoudiger is.
De uiteinden van de draagdoek zijn schuin afgewerkt, hierdoor is het knopen en afwerken van de knoop makkelijker.
De draagdoek is gemaakt 100% hoogwaardig biologisch katoen, gifvrij en zonder zware metalen gekleurd.

Alle Didymos draagdoeken worden geleverd met een mooie en eenvoudig te begrijpen handleiding met veel duidelijke foto’s.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.