Didymos Lisca Minos jacquard geweven draagdoek

€ 115,00*

Verzendkostenvrij

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: aid0367
Productinformatie "Didymos Lisca Minos jacquard geweven draagdoek"

De Didymos Lisca Minos jacquard geweven draagdoek heeft de bekende Didymos kwaliteit. De jacquard geweven draagdoek is knuffelig zacht en soepel met een goede grip en heeft een prachtig ingeweven patroon in heldere kleuren. De draagdoek is een echte eye-catcher: beide zijden van de draagdoek zien er anders uit.
De Lisca modellen zijn geweven in een klassiek visgraatmotief. Dit patroon wordt vaak gevonden in tweed stoffen en is erg populair bij vaders.
Laat je betoveren door deze bijzondere en mooie draagdoek.
Gewicht van de gebruikte stof: ongeveer 190 g/m2. De kettingdraad (in de lengte) is zwart, de inslagdraad (in de breedte) is roze en turquoise.

Deze 4,70 m lange Didymos draagdoek heeft diagonale rek, maar rekt niet in de lengte of breedte.
Met een lange geweven draagdoek kun je ergonomisch dragen. De draagdoek vormt zich naar je lichaam en biedt optimale ondersteuning van het lichaam van je kindje. Ook grotere baby’s en kinderen kunnen voor een langere tijd comfortabel gedragen worden met deze draagdoek.

De randen van de draagdoek zijn geweven in een contrasterende kleur, zodat ze gemakkelijker te vinden zijn bij het knopen. Het midden van de draagdoek is gemarkeerd met een label, waardoor het midden vinden aanzienlijk eenvoudiger is.
De uiteinden van de draagdoek zijn schuin afgewerkt, hierdoor is het knopen en afwerken van de knoop makkelijker.
De draagdoek is gemaakt 100% hoogwaardig biologisch katoen, gifvrij en zonder zware metalen gekleurd.

Alle Didymos draagdoeken worden geleverd met een mooie en eenvoudig te begrijpen handleiding met veel duidelijke foto’s.
Wil je uitgebreide uitleg of heb je hulp nodig bij het dragen en gebruiken van je draagdoek? Kom dan je draagdoek zelf ophalen bij Aidulac in Delft. De draag(doek)consulent leert je handige tips en trics zodat je je kindje veilig en met plezier kunt dragen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.