Didymos Twisted Lisca anthracite jacquard geweven draagdoek

€ 119,00*

Verzendkostenvrij

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: aid0521
Productinformatie "Didymos Twisted Lisca anthracite jacquard geweven draagdoek"

De Didymos Twisted Lisca Anthracite jacquard geweven draagdoek heeft de bekende Didymos kwaliteit. De jacquard geweven draagdoek is knuffelig zacht en soepel met een goede grip en heeft een prachtig ingeweven patroon in heldere kleuren. De draagdoek is een echte eye-catcher: beide zijden van de draagdoek zien er anders uit.
De Lisca modellen zijn geweven in een klassiek visgraatmotief en zijn nieuw al superzacht. Twisted Lisca is vergelijkbaar, maar dan met een aparte twist!
Laat je betoveren door deze bijzondere en mooie draagdoek.
Gewicht van de gebruikte stof: ongeveer 210 g/m2, een wat dunnere draagdoek van luchtige stof met goede grip. Geschikt om vanaf de geboorte mee te dragen en sterk genoeg voor het gewicht van een ouder kindje.
De kettingdraad (in de lengte) is donkergrijs, de inslagdraad (in de breedte) is wit.

Deze 4,70 m lange Didymos draagdoek heeft diagonale rek, maar rekt niet in de lengte of breedte.
Met een lange geweven draagdoek kun je ergonomisch dragen. De draagdoek vormt zich naar je lichaam en biedt optimale ondersteuning van het lichaam van je kindje. Ook grotere baby’s en kinderen kunnen voor een langere tijd comfortabel gedragen worden met deze draagdoek.

De randen van de draagdoek zijn geweven in een contrasterende kleur, zodat ze gemakkelijker te vinden zijn bij het knopen. Het midden van de draagdoek is gemarkeerd met een label, waardoor het midden vinden aanzienlijk eenvoudiger is.
De uiteinden van de draagdoek zijn schuin afgewerkt, hierdoor is het knopen en afwerken van de knoop makkelijker.
De draagdoek is gemaakt 100% hoogwaardig biologisch katoen, gifvrij en zonder zware metalen gekleurd.

Alle Didymos draagdoeken worden geleverd met een mooie en eenvoudig te begrijpen handleiding met veel duidelijke foto’s.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.