Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Draagconsulten

De draagconsulent

Draagconsultent Annette Drop van Aidulac.Ik, Annette Luime, ben draagconsulent (en lactatiekundige IBCLC). Ik heb mijn eigen kinderen intensief gedragen in een draagdoek. Vervolgens ben ik speciaal opgeleid om ouders te begeleiden bij het dragen van hun kindje.

In mijn voorgaande beroepen heeft ik uitgebreide medische kennis en didactische vaardigheden opgedaan.
Ik ben Die Trageschule gecertificeerd draagconsulent (het hoogste niveau draagconsulent).

De basisopleiding voor draagconsulent deed ik in 2011 bij Trageschule Benelux. Deze opleiding werd gegeven door Carmen Rotterdam-Kluxen, trainer van de Trageschule Dresden.

De vervolgopleiding tot draagconsulent 2 heb ik gevolgd bij het Instituut voor Hechting en de gevorderde opleiding tot draagconsulent bij Trageschule Nederland. De vervolgopleiding draagconsultent 3 (het hoogst mogelijke draagdoekconsulent nivo) is afgerond in 2015 onder leiding van Ulrike Hower van Trageschule Dresden.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging voor Draagdoekconsulenten. De Vereniging van Draagdoekconsulenten verplicht aangesloten consulenten tot aantoonbare voortdurende bijscholing op draagtechniek en vaardigheden door middel van scholingsdagen en intervisie. Het lidmaatschap van de vereniging is een kwaliteitswaarborg voor de klant.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2