Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Draagconsulten

Voorzieningen en mogelijkheden

Winkel en oefenruimteTijdens je draagconsult of draagdoekworkshop zul je optimaal leren doordat ik over een voldoende oefenruimte met spiegelwand, verschillende soorten draagdoeken en draagzakken en een reeks draagpoppen van diverse afmetingen beschik. Zo zijn er extra grote draagpoppen voor het oefenen van rugdragen met een groter kindje en extra kleine poppen voor als je nog zwanger bent.

Draagdoek kopen
Natuurlijk kun je bij Aidulac direct na je consult of workshop een nieuwe draagdoek of draagzak proberen en kopen.
Je krijgt dan bij je nieuwe draagdoek duidelijke uitleg zodat je gelijk je kindje kunt gaan dragen. Ook kun je een drager of draagdoek later via de webshop kopen. Lees meer over de winkel of maak een afspraak voor een bezoek aan de winkel. Direct een draagdoek of draagzak kopen.

Draagdoek lenen
Wil je eerst proberen of een draagdoek of draagzak bij je past? Je kunt tegen een aantrekkelijk tarief verschillende soorten draagdoeken en draagzakken lenen. Lees meer over het lenen van een draagdoek of draagzak.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2