Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Draagdoekuitleen

Spelregels draagdoekuitleen

Hoe werkt het lenen van een draagdoek of draagzak?
Je kunt een draagdoek of draagzak lenen voor een termijn van een week of langer in overleg. De kosten van het lenen bedragen 7 euro per week.
De draagdoek of draagzak moet binnen de afgesproken leentermijn moet teruggestuurd worden. Als je de drager langer in je bezit houdt, dan geldt dit als een extra leentermijn.
Je kunt de te lenen draagdoek of draagzak bij Aidulac in Delft ophalen. Het is ook mogelijk om de draagdoek of draagzak te laten bezorgen. De bezorgkosten van 5.10 euro zijn voor jouw rekening, net als de kosten van het retour sturen (via het postkantoor of na opvragen retourlabel).

draagdoek stash klein

Waarom borg betalen?
Een draagdoek, ringsling of draagzak is in aanschaf duur. Daarom vraagt Aidulac borg voor de te lenen producten. Uiteraard krijg je het bedrag van de borg, minus het bedrag van huur en eventuele verzendkosten of schade aan de drager, terug. Aidulac betaalt het bedrag zo snel mogelijk, maximaal binnen 14 dagen, na retour ontvangst en controle terug.

Leentermijn
Je leent de draagdoek per week of langer in overleg.

Wat is nog meer belangrijk bij het lenen van een draagdoek of ringsling:

  • Je bent als lener verantwoordelijk voor de draagdoek. Wees er zuinig op en vermijd vies worden van de draagdoek. Houd huisdieren en rokers weg bij de babydragers
  • De draagdoek of ringsling hoef je niet zelf te wassen, dat doet Aidulac zelf zodra het product weer teruggestuurd is
  • Let op de leentermijn! Als je te laat bent met terugsturen gaat Aidulac er vanuit dat je de draagdoek of draagzak langer wilt lenen met bijbehorende kosten
  • Foto's, reacties en ervaringen met de draagdoek of ringsling zijn leuk om te krijgen

Wat kun je aan doeken en zakken lenen?
Wil je een draagdoek of draagzak lenen? Kijk dan naar de mogelijke draagdoeken en draagzakken in de draagdoekuitleen.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2