Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Draagdoekworkshops

Workshop Rugdragen

De workshop rugdragen is een workshop voor ouders die ervaring hebben met het dragen met een lange geweven draagdoek. Afhankelijk van de ervaring van de deelnemers en de leeftijd van de baby’s leren we de rucksack aan, of een knoop voor meer gevorderde dragers zoals de Back Wrap Cross Carry (BWCC) of de Double Hammock (DH).
Neem contact op met de draagconsulent van Aidulac om je aan te melden.

Workshop dragen met een Ringsling

Een ringsling is een variant op de korte geweven draagdoek, tussen twee en drie meter lang, die je vanaf de geboorte kunt gebruiken. Hij is klein en makkelijk mee te nemen. Voor kortere tijd bij een groter kind, zoals bij boodschappen doen of een kort klusje in huis, is de ringsling ook heel handig.
De workshop is bedoeld voor aanstaande ouders, ouders hun kindje willen gaan dragen of wel dragen maar geen of weinig ervaring hebben met de ringsling.
Neem contact op met de draagconsulent van Aidulac om je aan te melden.

Workshop Buikdragen

Tijdens deze workshop leer je de Front Wrap Cross Carry (FWCC). Dit is een veel gebruikte knoop om je kindje met een lange geweven draagdoek op je buik te dragen.
Baby's kunnen vanaf de geboorte in de kikkerhouding, met de beentjes in de draagdoek, gedragen worden. Wat oudere en grotere baby's draag je met de beentjes uit de draagdoek. Een dreumes vindt het waarschijnlijk fijn om ook met de armpjes vrij te zitten.
De workshop is bedoeld voor aanstaande ouders en ouders hun kindje willen gaan dragen of nog niet zo lang dragen.
Neem contact op met de draagconsulent van Aidulac om je aan te melden.

Draag workshop

Tijdens draagdoekenpartyLijkt het je leuk om met een groep, vriendinnen, je zwangerschapsgym of -yoga, een introductie te krijgen over het in een draagdoek of draagzak dragen van kinderen? De draagworkshop is de ideale manier om op een leuke actieve wijze kennis te maken met het dragen van baby's en kinderen.

In de workshop kun je verschillende soorten draagdoeken, knopen en technieken proberen. Het is ook mogelijk om een workshop voor het aanleren van een bepaalde knooptechniek te organiseren.

Lees meer

Workshop Torsodragen

Wil je je kindje leren dragen op de traditionele Afrikaanse manier? Torsodragen is een fijne, snelle en praktische manier om je kindje bij je te dragen. Je draagt je kindje met een eenvoudige (korte) draagdoek op je rug, waarbij je je bovenrug en schouders niet belast. De ideale manier van dragen als je je handen helemaal vrij wilt hebben.

Ben je zwanger en wil je je oudere kindje nog dragen? Dan is torsodragen iets voor jou. Je buik wordt ontzien en je draagt laag op je rug waardoor de belasting van je lichaam minimaal is.

Lees meer

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2