Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Soorten draagdoeken en dragers

Lange geweven draagdoek

Hoppediz Dublin sfeerDe lange geweven draagdoek geeft je de meeste mogelijkheden tot ergonomisch buik-, rug- of heupdragen. Hij is veelzijdig, comfortabel, zacht, tegelijkertijd heel stevig en draagkrachtig.

Je kunt deze draagdoeken gebruiken vanaf de geboorte tot in de peuter- of kleutertijd.
De wat langere geweven draagdoeken geven je net wat meer knoopmogelijkheden, de lengte varieert van 3,20 meter tot langer dan 5 meter. De meest gebruikte lengte is 4,60 m.

Geweven draagdoeken rekken niet in de lengte of breedte, maar hebben wel diagonale rek door de speciale kruiskeper of jacquard weving. Hierdoor kan de draagdoek zich mooi vormen om je lichaam en je kindje.
Het knopen en gebruiken van een lange geweven draagdoek vraagt iets meer oefening dan een tricotdoek.
Zoek je een dunne (zomer) draagdoek? Dan is een ByKay Denim of Hoppediz das leichte wat voor jou. Dun, zijdezacht en schitterend zijn de Jacquard geweven draagdoeken van Hoppediz. Ook het merk Didymos heeft prachtige dunnere draagdoeken. Wil je extra dun? Kies dan voor een gewicht stof van 180-200 g/m2.
Bekijk de verschillende geweven draagdoeken.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2