Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Soorten draagdoeken en dragers

Korte geweven draagdoek, slendang of ringsling

Ringsling draagdoekEen kortere variant van de lange geweven doek, tussen twee en drie meter, kun je gebruiken voor asymmetrisch dragen over één schouder. De stof kan speciale draagdoekstof zijn, maar ook dunne katoenen stof wordt wel gebruikt.

Het voordeel van deze manier van dragen is dat je heel snel klaar bent met knopen. Door het niet symmetrisch dragen is het vaak wat minder comfortabel als je lang draagt. Je kunt de draagdoek makkelijk mee nemen onderweg en je kindje kan er snel in of uit. Fijn en praktisch voor het dragen van jonge baby's, ideaal bij oudere kinderen die zelf al stukjes lopen.

Een ringsling is een variant op de korte geweven doek. Twee ringen vervangen de knoop, wat de draagdoek makkelijk verstelbaar maakt.

Met een schuifknoop of slipknot bereik je hetzelfde effect. Losse ringsling ringen koop je hier.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2