Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Soorten draagdoeken en dragers

Draagzak, soft structured carrier - met gespen

SSC ergobabyEen Soft Structured Carrier (SSC) is een voorgevormde draagzak met gevulde schouder- en taillebanden die sluit met gespen. Het gemak van een draagzak wordt gecombineerd met het voordeel van goed, veilig en ergonomisch dragen. Je kunt de drager makkelijk en snel aan doen en hij is makkelijk in gebruik.

Vanaf de geboorte tot ongeveer 6 maanden gebruik je een verkleiner (dat is niet nodig bij Ergobaby Adapt en ByKay SSC). Draagzakken zijn na 6 maanden zonder verkleiner tot ver in de peuterleeftijd te gebruiken, waarbij je op de buik en op de rug kunt dragen.
SSC's zijn populair bij vaders, maar ook moeders gebruiken deze dragers met veel plezier.
De dragers van Ergobaby, ByKay en Tula zijn fijne gespendragers, makkelijk verstelbaar en daardoor voor beide ouders geschikt. Door de stevige heupband kun je een groter kindje dragen, zonder dat het zwaar aanvoelt. Hierdoor kun je lang plezier hebben van de drager.
SSC's hebben extra's zoals een zakje en slaapkapje.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2