Zoek je een draagdoek of draagzak die niet iedereen heeft? Een unieke kleur of uitvoering? Hier koop je bijzondere uitgaves die in een beperkte oplage zijn gemaakt.

Filter

Didymos Ada Malachit draagdoek Limited Edition
De Didymos Ada Malachit geweven draagdoek heeft de bekende Didymos kwaliteit. De draagdoek is jacquard geweven. Het resultaat is een draagdoek met een prachtig kleurverloop in traditionele Europese weefpatronen.Deze lichtgewicht draagdoek is zacht en pluizig, rekbaar alleen diagonaal met goede grip. Geschikt om je kindje vanaf de geboorte mee te dragen.Ervaar de zachtheid van deze bijzondere en mooie draagdoek.Gemaakt van 100% organisch katoen.Gewicht van de gebruikte stof: ongeveer 190 g/m2. De kettingdraad (in de lengte) is emeraldgroen, de inslagdraden (in de breedte) zijn geel, turquoise en donkerblauw in een prachtig kleurverloop. Deze 4,70 m lange Didymos draagdoek heeft diagonale rek, maar rekt niet in de lengte of breedte.Met een lange geweven draagdoek kun je ergonomisch dragen. De draagdoek vormt zich naar je lichaam en biedt optimale ondersteuning van het lichaam van je kindje. Ook grotere baby’s en kinderen kunnen voor een langere tijd comfortabel gedragen worden met deze draagdoek. De randen van de draagdoek zijn geweven in een contrasterende kleur, zodat ze gemakkelijker te vinden zijn bij het knopen. Het midden van de draagdoek is gemarkeerd met een label, waardoor het midden vinden aanzienlijk eenvoudiger is.De uiteinden van de draagdoek zijn schuin afgewerkt, hierdoor is het knopen en afwerken van de knoop makkelijker.De draagdoek is gemaakt 100% hoogwaardig biologisch katoen, gifvrij en zonder zware metalen gekleurd. Alle Didymos draagdoeken worden geleverd met een mooie en eenvoudig te begrijpen handleiding met veel duidelijke foto’s.Wil je uitgebreide uitleg of heb je hulp nodig bij het dragen en gebruiken van je draagdoek? Kom dan je draagdoek zelf ophalen bij Aidulac in Delft. De draag(doek)consulent leert je handige tips en trics zodat je je kindje veilig en met plezier kunt dragen.

€ 115,00*

Didymos Facett Tethys Limited Edition
De Didymos Facett Tethys geweven draagdoek heeft de bekende Didymos kwaliteit. De draagdoek is jacquard geweven met een reliëf patroon voor extra grip.Deze lichtgewicht draagdoek is zacht en soepel, van lichtgewicht stof voor extra comfort. Geschikt om je kindje vanaf de geboorte mee te dragen tot peuterleeftijd.Gemaakt van 100% organisch katoen.Gewicht van de gebruikte stof: ongeveer 200 g/m2. De kettingdraad (in de lengte) is grijs, de inslagdraden (in de breedte) zijn lichtgroen, petrol en emerald in een prachtig kleurverloop. In de Griekse mythologie is Tethys de godin van de zee en ondergrondse rivieren. Kleuren van de zee zie je terug in deze prachtige draagdoek. Deze 4,70 m lange Didymos draagdoek heeft diagonale rek, maar rekt niet in de lengte of breedte.Met een lange geweven draagdoek kun je ergonomisch dragen. De draagdoek vormt zich naar je lichaam en biedt optimale ondersteuning van het lichaam van je kindje. Ook grotere baby’s en kinderen kunnen voor een langere tijd comfortabel gedragen worden met deze draagdoek. De randen van de draagdoek zijn geweven in een contrasterende kleur, zodat ze gemakkelijker te vinden zijn bij het knopen. Het midden van de draagdoek is gemarkeerd met een label, waardoor het midden vinden aanzienlijk eenvoudiger is.De uiteinden van de draagdoek zijn schuin afgewerkt, hierdoor is het knopen en afwerken van de knoop makkelijker.De draagdoek is gemaakt 100% hoogwaardig biologisch katoen, gifvrij en zonder zware metalen gekleurd. Alle Didymos draagdoeken worden geleverd met een mooie en eenvoudig te begrijpen handleiding met veel duidelijke foto’s.Wil je uitgebreide uitleg of heb je hulp nodig bij het dragen en gebruiken van je draagdoek? Kom dan je draagdoek zelf ophalen bij Aidulac in Delft. De draagconsulent leert je handige tips en trics zodat je je kindje veilig en met plezier kunt dragen.

€ 129,00*

Didymos Matita LE jacquard geweven draagdoek
De Didymos Matita Limited Edition jacquard geweven draagdoek heeft de bekende Didymos kwaliteit, in een Limited Edition uitgave. De jacquard geweven draagdoek is soepel met een goede grip en heeft een prachtig ingeweven patroon in heldere kleuren. De draagdoek is een echte eye-catcher: beide zijden van de draagdoek zien er anders uit.Laat je betoveren door deze bijzondere en mooie draagdoek.Gewicht van de gebruikte stof: ongeveer 270 g/m2 waardoor de Matita een wat vollere draagdoek is. De kettingdraad (in de lengte) is natuurlijk wit, de inslagdraad (in de breedte) is mokka, turkoois, cyclaam en oranje. Deze 4,70 m lange Didymos draagdoek heeft diagonale rek, maar rekt niet in de lengte of breedte.Met een lange geweven draagdoek kun je ergonomisch dragen. De draagdoek vormt zich naar je lichaam en biedt optimale ondersteuning van het lichaam van je kindje. Ook grotere baby’s en kinderen kunnen voor een langere tijd comfortabel gedragen worden met deze draagdoek. De randen van de draagdoek zijn geweven in een contrasterende kleur, zodat ze gemakkelijker te vinden zijn bij het knopen. Het midden van de draagdoek is gemarkeerd met een label, waardoor het midden vinden aanzienlijk eenvoudiger is.De uiteinden van de draagdoek zijn schuin afgewerkt, hierdoor is het knopen en afwerken van de knoop makkelijker.De draagdoek is gemaakt 100% hoogwaardig biologisch katoen, gifvrij en zonder zware metalen gekleurd. Alle Didymos draagdoeken worden geleverd met een mooie en eenvoudig te begrijpen handleiding met veel duidelijke foto’s.Wil je uitgebreide uitleg of heb je hulp nodig bij het dragen en gebruiken van je draagdoek? Kom dan je draagdoek zelf ophalen bij Aidulac in Delft. De draag(doek)consulent leert je handige tips en trics zodat je je kindje veilig en met plezier kunt dragen.

€ 139,00*

Didymos Prima Aurora geweven draagdoek
De Didymos Prima Aurora geweven draagdoek heeft de bekende Didymos kwaliteit. De Prima modellen zijn geweven op een dobby weefgetouw. Het weefsel is gerelateerd aan jacquard. Het resultaat is een draagdoek met fijne geometrische patronen, waarbij één zijde het negatief is van de andere kant. Prima stoffen zijn zeer zacht en pluizig, rekbaar diagonaal met goede grip.Ervaar de zachtheid van deze bijzondere en mooie draagdoek.gemaakt van 100% organisch katoen.Gewicht van de gebruikte stof: ongeveer 210 g/m2. De kettingdraad (in de lengte) is in een lichte crème kleur, de inslagdraden (in de breedte) zijn beige, felroze, turquoise en donkergrijs in een rustig kleurverloop. Deze 4,70 m lange Didymos draagdoek heeft diagonale rek, maar rekt niet in de lengte of breedte.Met een lange geweven draagdoek kun je ergonomisch dragen. De draagdoek vormt zich naar je lichaam en biedt optimale ondersteuning van het lichaam van je kindje. Ook grotere baby’s en kinderen kunnen voor een langere tijd comfortabel gedragen worden met deze draagdoek. De randen van de draagdoek zijn geweven in een contrasterende kleur, zodat ze gemakkelijker te vinden zijn bij het knopen. Het midden van de draagdoek is gemarkeerd met een label, waardoor het midden vinden aanzienlijk eenvoudiger is.De uiteinden van de draagdoek zijn schuin afgewerkt, hierdoor is het knopen en afwerken van de knoop makkelijker.De draagdoek is gemaakt 100% hoogwaardig biologisch katoen, gifvrij en zonder zware metalen gekleurd. Alle Didymos draagdoeken worden geleverd met een mooie en eenvoudig te begrijpen handleiding met veel duidelijke foto’s.Wil je uitgebreide uitleg of heb je hulp nodig bij het dragen en gebruiken van je draagdoek? Kom dan je draagdoek zelf ophalen bij Aidulac in Delft. De draag(doek)consulent leert je handige tips en trics zodat je je kindje veilig en met plezier kunt dragen.

€ 115,00*

Didymos Prima Sole Levante geweven draagdoek
De Didymos Prima Sole Levante geweven draagdoek heeft de bekende Didymos kwaliteit. De Prima modellen zijn geweven op een dobby weefgetouw. Het weefsel is gerelateerd aan jacquard. Het resultaat is een draagdoek met fijne geometrische patronen, waarbij één zijde het negatief is van de andere kant. Prima stoffen zijn zeer zacht en voelen prettig aan, rekbaar diagonaal met goede grip.Ervaar de zachtheid van deze bijzondere en mooie draagdoek.Gemaakt van 100% organisch katoen.Gewicht van de gebruikte stof: ongeveer 180 g/m2. Deze 4,70 m lange Didymos draagdoek heeft diagonale rek, maar rekt niet in de lengte of breedte.Met een lange geweven draagdoek kun je ergonomisch dragen. De draagdoek vormt zich naar je lichaam en biedt optimale ondersteuning van het lichaam van je kindje. Ook grotere baby’s en kinderen kunnen voor een langere tijd comfortabel gedragen worden met deze draagdoek. Het midden van de draagdoek is gemarkeerd met een label, waardoor het midden vinden aanzienlijk eenvoudiger is.De uiteinden van de draagdoek zijn schuin afgewerkt, hierdoor is het knopen en afwerken van de knoop makkelijker.De draagdoek is gemaakt 100% hoogwaardig biologisch katoen, gifvrij en zonder zware metalen gekleurd. Alle Didymos draagdoeken worden geleverd met een mooie en eenvoudig te begrijpen handleiding met veel duidelijke foto’s.Wil je uitgebreide uitleg of heb je hulp nodig bij het dragen en gebruiken van je draagdoek? Kom dan je draagdoek zelf ophalen bij Aidulac in Delft. De draagconsulent leert je handige tips en trics zodat je je kindje veilig en met plezier kunt dragen.

€ 139,00*

Didymos Prima Sole Occidente LE draagdoek
De Didymos Prima Sole Occidente geweven draagdoek heeft de bekende Didymos kwaliteit. De Prima modellen zijn geweven op een dobby weefgetouw. Het weefsel is gerelateerd aan jacquard. Het resultaat is een draagdoek met fijne geometrische patronen, waarbij één zijde het negatief is van de andere kant. Prima stoffen zijn zeer zacht en pluizig, rekbaar diagonaal met goede grip.Ervaar de zachtheid van deze bijzondere en mooie draagdoek.Gemaakt van 100% organisch katoen.Gewicht van de gebruikte stof: ongeveer 180 g/m2. De kettingdraad (in de lengte) is donkerblauw, de inslagdraden (in de breedte) zijn roze, turquoise en paars in een prachtig kleurverloop. Deze 4,70 m lange Didymos draagdoek heeft diagonale rek, maar rekt niet in de lengte of breedte.Met een lange geweven draagdoek kun je ergonomisch dragen. De draagdoek vormt zich naar je lichaam en biedt optimale ondersteuning van het lichaam van je kindje. Ook grotere baby’s en kinderen kunnen voor een langere tijd comfortabel gedragen worden met deze draagdoek. De randen van de draagdoek zijn geweven in een contrasterende kleur, zodat ze gemakkelijker te vinden zijn bij het knopen. Het midden van de draagdoek is gemarkeerd met een label, waardoor het midden vinden aanzienlijk eenvoudiger is.De uiteinden van de draagdoek zijn schuin afgewerkt, hierdoor is het knopen en afwerken van de knoop makkelijker.De draagdoek is gemaakt 100% hoogwaardig biologisch katoen, gifvrij en zonder zware metalen gekleurd. Alle Didymos draagdoeken worden geleverd met een mooie en eenvoudig te begrijpen handleiding met veel duidelijke foto’s.Wil je uitgebreide uitleg of heb je hulp nodig bij het dragen en gebruiken van je draagdoek? Kom dan je draagdoek zelf ophalen bij Aidulac in Delft. De draag(doek)consulent leert je handige tips en trics zodat je je kindje veilig en met plezier kunt dragen.

€ 139,00*

Didymos Twisted Lisca Anthracite jacquard geweven draagdoek
De Didymos Twisted Lisca Anthracite jacquard geweven draagdoek heeft de bekende Didymos kwaliteit. De jacquard geweven draagdoek is knuffelig zacht en soepel met een goede grip en heeft een prachtig ingeweven patroon in heldere kleuren. De draagdoek is een echte eye-catcher: beide zijden van de draagdoek zien er anders uit.De Lisca modellen zijn geweven in een klassiek visgraatmotief en zijn nieuw al superzacht. Twisted Lisca is vergelijkbaar, maar dan met een aparte twist!Laat je betoveren door deze bijzondere en mooie draagdoek.Gewicht van de gebruikte stof: ongeveer 210 g/m2, een wat dunnere draagdoek van luchtige stof met goede grip. Geschikt om vanaf de geboorte mee te dragen en sterk genoeg voor het gewicht van een ouder kindje.De kettingdraad (in de lengte) is donkergrijs, de inslagdraad (in de breedte) is wit. Deze 4,70 m lange Didymos draagdoek heeft diagonale rek, maar rekt niet in de lengte of breedte.Met een lange geweven draagdoek kun je ergonomisch dragen. De draagdoek vormt zich naar je lichaam en biedt optimale ondersteuning van het lichaam van je kindje. Ook grotere baby’s en kinderen kunnen voor een langere tijd comfortabel gedragen worden met deze draagdoek. De randen van de draagdoek zijn geweven in een contrasterende kleur, zodat ze gemakkelijker te vinden zijn bij het knopen. Het midden van de draagdoek is gemarkeerd met een label, waardoor het midden vinden aanzienlijk eenvoudiger is.De uiteinden van de draagdoek zijn schuin afgewerkt, hierdoor is het knopen en afwerken van de knoop makkelijker.De draagdoek is gemaakt 100% hoogwaardig biologisch katoen, gifvrij en zonder zware metalen gekleurd. Alle Didymos draagdoeken worden geleverd met een mooie en eenvoudig te begrijpen handleiding met veel duidelijke foto’s.Wil je uitgebreide uitleg of heb je hulp nodig bij het dragen en gebruiken van je draagdoek? Kom dan je draagdoek zelf ophalen bij Aidulac in Delft. De draag(doek)consulent leert je handige tips en trics zodat je je kindje veilig en met plezier kunt dragen.

€ 119,00*

Hoppediz Quito aqua jacquard geweven draagdoek
De Hoppediz Quito aqua jacquard geweven draagdoek heeft de bekende Hoppediz kwaliteit. De jacquard geweven draagdoek is soepel met een goede grip en diagonale rek. De draagdoek is een echte eye-catcher: beide zijden van de draagdoek zien er anders uit met een prachtig ingeweven patroon.Laat je betoveren door deze bijzondere en mooie draagdoek.Gewicht van de gebruikte stof: 240 g/m2, een wat dunnere luchtige stof. De kettingdraad (in de lengte) verloopt van groen, petrol, turquoise naar blauw; de inslagdraad (in de breedte) is wit. Met een lange geweven draagdoek kun je ergonomisch dragen. De draagdoek vormt zich naar je lichaam en biedt optimale ondersteuning van het lichaam van je kindje. Ook grotere baby’s en kinderen kunnen voor een langere tijd comfortabel gedragen worden met deze draagdoek. De randen van de draagdoek zijn geweven in een contrasterende kleur, zodat ze gemakkelijker te vinden zijn bij het knopen. Het midden van de draagdoek is gemarkeerd met een label, waardoor het midden vinden aanzienlijk eenvoudiger is.De uiteinden van de draagdoek zijn schuin afgewerkt, hierdoor is het knopen en afwerken van de knoop makkelijker.Aan het einde van de draagdoek zit een zakje van 20 bij 25 cm dat sluit met klittenband. Handig voor je sleutels, telefoon of een spuugdoekje. De draagdoek is gemaakt 100% hoogwaardig katoen, gifvrij en zonder zware metalen gekleurd.De Hoppediz draagdoek kan gewassen worden op 30 ° C of 40 ° C, was de draagdoek niet boven 60 ° C. De draagdoek mag in de droger gedroogd worden. Dit maakt de doek extra zacht zonder gebruik van wasverzachters. Alle Hoppediz draagdoeken worden geleverd met een mooie en eenvoudig te begrijpen handleiding met veel duidelijke foto’s (60 pagina’s in kleur).Wil je uitgebreide uitleg of heb je hulp nodig bij het dragen en gebruiken van je draagdoek? Kom dan je draagdoek zelf ophalen bij Aidulac in Delft. De draagconsulent leert je handige tips en trics zodat je je kindje veilig en met plezier kunt dragen.

€ 90,00*