Hoppediz Delhi das leichte geweven draagdoek

€ 35,00*

% € 70,00* (50% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: aid0111
Productinformatie "Hoppediz Delhi das leichte geweven draagdoek"

De Hoppediz Delhi ‘das leichte’ draagdoek is een kruiskeper geweven draagdoek met dezelfde bekende Hoppediz kwaliteit als de standaard Hoppediz draagdoeken. ‘Das leichte’ betekent ‘de lichte’. De Hoppediz ‘das leichte’ draagdoek is geweven met fijnere garens. Dit betekent dat de draagdoek bijzonder soepel, comfortabel en luchtig aanvoelt. Zowel voor je baby als voor jezelf. De ideale draagdoek bij warmer weer en in de zomer.
Gewicht van de gebruikte stof is ongeveer 180 g/m2. De kettingdraad (in de lengte) heeft twee roodtinten en twee oranjetinten in smalle en brede banen, de inslagdraad (in de breedte) is rood.

Deze 4,60 m lange Hoppediz draagdoek is kruiskeper geweven. Dit betekent dat de draagdoek niet rekt in de lengte of in de breedte. Door de kruiskeper weving heeft deze draagdoek wel diagonale rek.
Met een lange geweven draagdoek kun je ergonomisch dragen. De draagdoek vormt zich naar je lichaam en biedt optimale ondersteuning van het lichaam van je kindje. Ook grotere baby’s en kinderen kunnen voor een langere  tijd comfortabel gedragen worden met deze draagdoek.

De randen van de draagdoek zijn geweven in een contrasterende kleur, zodat ze gemakkelijker te vinden zijn bij het knopen. Het midden van de draagdoek is gemarkeerd met een label, waardoor het midden vinden aanzienlijk eenvoudiger is.
De uiteinden van de draagdoek zijn schuin afgewerkt, hierdoor is het knopen en afwerken van de knoop makkelijker.
Aan het einde van de draagdoek zit een zakje van 20 bij 25 cm dat sluit met klittenband. Handig voor je sleutels, telefoon of een spuugdoekje.

De draagdoek is gemaakt 100% hoogwaardig katoen, gifvrij en zonder zware metalen gekleurd.
De Hoppediz draagdoek kan gewassen worden op 30 ° C of 40 ° C, was de draagdoek niet boven 60 ° C. De draagdoek mag in de droger gedroogd worden. Dit maakt de doek extra zacht zonder gebruik van wasverzachters.

Alle Hoppediz draagdoeken worden geleverd met een mooie en eenvoudig te begrijpen handleiding met veel duidelijke foto’s (60 pagina’s in kleur).
Wil je uitgebreide uitleg of heb je hulp nodig bij het dragen en gebruiken van je draagdoek? Kom dan je draagdoek zelf ophalen bij Aidulac in Delft. De draagconsulent leert je handige tips en trics zodat je je kindje veilig en met plezier kunt dragen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.