Hoppediz Los Angeles Turquoise jacquard geweven draagdoek

€40.00

% €80.00 (50% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: aid0269
Productinformatie "Hoppediz Los Angeles Turquoise jacquard geweven draagdoek"

De Hoppediz Los Angeles Turquoise Jacquard geweven draagdoek heeft de bekende Hoppediz kwaliteit. De Jacquard geweven draagdoek is soepel met een goede grip en heeft een prachtig ingeweven patroon in subtiele kleuren. De draagdoek is een echte eye-catcher: beide zijden van de draagdoek zien er anders uit.
Laat je betoveren door deze bijzondere en mooie draagdoek.
Gewicht van de gebruikte stof: ongeveer 230 g/m2. De kettingdraad (in de lengte) is turquoise, de inslagdraad (in de breedte) is lichtgroen (lime).

Deze 4,60 m lange Hoppediz draagdoek heeft diagonale rek, maar rekt niet in de lengte of breedte.
Met een lange geweven draagdoek kun je ergonomisch dragen. De draagdoek vormt zich naar je lichaam en biedt optimale ondersteuning van het lichaam van je kindje. Ook grotere baby’s en kinderen kunnen voor een langere tijd comfortabel gedragen worden met deze draagdoek.

De randen van de draagdoek zijn geweven in een contrasterende kleur, zodat ze gemakkelijker te vinden zijn bij het knopen. Het midden van de draagdoek is gemarkeerd met een label, waardoor het midden vinden aanzienlijk eenvoudiger is.
De uiteinden van de draagdoek zijn schuin afgewerkt, hierdoor is het knopen en afwerken van de knoop makkelijker.
Aan het einde van de draagdoek zit een zakje van 20 bij 25 cm dat sluit met klittenband. Handig voor je sleutels, telefoon of een spuugdoekje. De draagdoek is gemaakt 100% hoogwaardig katoen, gifvrij en zonder zware metalen gekleurd.
De Hoppediz draagdoek kan gewassen worden op 30 ° C of 40 ° C, was de draagdoek niet boven 60 ° C. De draagdoek mag in de droger gedroogd worden. Dit maakt de doek extra zacht zonder gebruik van wasverzachters.

Alle Hoppediz draagdoeken worden geleverd met een mooie en eenvoudig te begrijpen handleiding met veel duidelijke foto’s (60 pagina’s in kleur).
Wil je uitgebreide uitleg of heb je hulp nodig bij het dragen en gebruiken van je draagdoek? Kom dan je draagdoek zelf ophalen bij Aidulac in Delft. De draag(doek)consulent leert je handige tips en trics zodat je je kindje veilig en met plezier kunt dragen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.