Hoppediz Paris ringsling

€ 27,50*

% € 55,00* (50% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: aid0148
Productinformatie "Hoppediz Paris ringsling"

De Hoppediz Paris ringsling in prachtig rood is een veelzijdige, korte draagdoek die je over één schouder draagt. Met de ringsling kun je je kindje dragen vanaf de geboorte tot in de peutertijd. Je kindje kan liggen of rechtop zitten in de ringsling; gedragen op je buik, heup of rug.

De ringsling is de ideale draagdoek om je kindje in te voeden. ’s Zomers zal het niet snel te warm zijn om te dragen met de ringsling. Transitions, van draaghouding veranderen tijdens het dragen, gaan heel makkelijk met deze eenvoudig te verstellen draagdoek.

De Hoppediz ringsling is gemaakt van kruiskeper geweven draagdoekstof. Dit betekent dat de draagdoek niet rekt in de lengte of in de breedte. Door de kruiskeper weving heeft deze draagdoek wel diagonale rek. Dit biedt optimale ondersteuning van het lichaam van je kindje. Ook grotere baby’s en kinderen kunnen voor een langere  tijd comfortabel gedragen worden met deze draagdoek.

De randen van de draagdoek zijn geweven in een contrasterende kleur, zodat je goed kunt zien welk deel van de draagdoek aangespannen moet worden.
Het uiteinde van de draagdoek is schuin afgewerkt. De ringen zijn van aluminium.

De draagdoek is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen, gifvrij en zonder zware metalen gekleurd.
De Hoppediz draagdoek kan gewassen worden op 30 ° C of 40 ° C, was de draagdoek niet boven 60 ° C. De draagdoek mag in de droger gedroogd worden. Dit maakt de doek extra zacht zonder gebruik van wasverzachters.

Alle Hoppediz draagdoeken worden geleverd met een mooie en eenvoudig te begrijpen handleiding met veel duidelijke foto’s.
Wil je uitgebreide uitleg of heb je hulp nodig bij het dragen en gebruiken van je draagdoek? Kom dan je draagdoek zelf ophalen bij Aidulac in Delft. De draagconsulent leert je handige tips en trics zodat je je kindje veilig en met plezier kunt dragen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.