Hoppediz Quito aqua jacquard geweven draagdoek

€45.00

% €90.00 (50% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: aid0594
Productinformatie "Hoppediz Quito aqua jacquard geweven draagdoek"

De Hoppediz Quito aqua jacquard geweven draagdoek heeft de bekende Hoppediz kwaliteit. De jacquard geweven draagdoek is soepel met een goede grip en diagonale rek. De draagdoek is een echte eye-catcher: beide zijden van de draagdoek zien er anders uit met een prachtig ingeweven patroon.
Laat je betoveren door deze bijzondere en mooie draagdoek.
Gewicht van de gebruikte stof: 240 g/m2, een wat dunnere luchtige stof. De kettingdraad (in de lengte) verloopt van groen, petrol, turquoise naar blauw; de inslagdraad (in de breedte) is wit.

Met een lange geweven draagdoek kun je ergonomisch dragen. De draagdoek vormt zich naar je lichaam en biedt optimale ondersteuning van het lichaam van je kindje. Ook grotere baby’s en kinderen kunnen voor een langere tijd comfortabel gedragen worden met deze draagdoek.

De randen van de draagdoek zijn geweven in een contrasterende kleur, zodat ze gemakkelijker te vinden zijn bij het knopen. Het midden van de draagdoek is gemarkeerd met een label, waardoor het midden vinden aanzienlijk eenvoudiger is.
De uiteinden van de draagdoek zijn schuin afgewerkt, hierdoor is het knopen en afwerken van de knoop makkelijker.
Aan het einde van de draagdoek zit een zakje van 20 bij 25 cm dat sluit met klittenband. Handig voor je sleutels, telefoon of een spuugdoekje. De draagdoek is gemaakt 100% hoogwaardig katoen, gifvrij en zonder zware metalen gekleurd.
De Hoppediz draagdoek kan gewassen worden op 30 ° C of 40 ° C, was de draagdoek niet boven 60 ° C. De draagdoek mag in de droger gedroogd worden. Dit maakt de doek extra zacht zonder gebruik van wasverzachters.

Zonder handleiding.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.