Medela Harmony handkolf

€37.50*

Niet langer beschikbaar

Productnummer: aid0388
Productinformatie "Medela Harmony handkolf"

Voor moeders die altijd borstvoeding willen geven, lijkt een kleine handkolf misschien overbodig, maar het is toch een goed idee om een lichte en compacte borstkolf bij de hand te hebben. Elke moeder bevindt zich weleens in een situatie waarin ze voor haar eigen comfort melk moet afkolven. Deze borstkolf is bijzonder geschikt voor moeders die op pad zijn: als back-up voor een dubbele elektrische borstkolf of als je niet vaak afkolft.

Eigenschappen en voordelen:

  • Efficiënt: meer moedermelk in minder tijd afkolven door de slimme 2-fasen afkolftechnologie
  • Individueel: ideaal voor incidenteel afkolven, waarbij je zelf alles in de hand hebt
  • Comfortabel: de ergonomische handgreep zorgt voor extra comfort tijdens het afkolven
  • Gemakkelijk: eenvoudig in elkaar te zetten, te gebruiken en te reinigen
  • Mobiliteit: deze lichtgewicht borstkolf maakt mogelijk om efficiënt en discreet af te kolven waar je ook bent
  • Licht en discreet: wissel deze borstkolf af met een dubbele elektrische borstkolf of gebruik alleen deze borstkolf als je niet vaak afkolft 

De Medela Harmony verpakking bevat:

  • Handkolf met standvoet (inhoud fles is 150 ml)
  • Flessendeksel

Licht en discreet
Medela Harmony is een handkolf en heeft dus geen elektriciteit of batterijen nodig en werkt vrijwel geluidloos. Je zult aangenaam verrast zijn door zijn vlotte bediening wanneer je begint te kolven. De bijzonder lichte borstkolf neemt maar weinig ruimte in een handtas in.

Eenvoudige en elegante vormgeving
De ergonomische vormgeving van de Medela Harmony is intuïtief en heel gebruiksvriendelijk. De handmatige borstkolf kan gemakkelijk uit elkaar worden gehaald voor reiniging. De handgreep op de Medela Harmony handkolf is draaibaar. Zo kun je altijd in de beste hoek en de meest comfortabele positie melk afkolven, zodat je geen last van je armen krijgt. De hendel heeft een zachte, rubberen bekleding, waardoor het afkolven minder vermoeiend en de borstkolf stiller is.

2-Phase Expression technologie
2-Phase betekent dat je start met afkolven met de korte zijde van de handgreep om de toeschietreflex te stimuleren (als de melk begint te stromen). Zo simuleer je een sneller zuigpatroon, vergelijkbaar met dat van een hongerige baby. Zodra de melk begint te stromen, ga je verder met de lange zijde van de handgreep om de melk in een trager patroon af te kolven.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.