Multi-Mam kompressen

€ 9,95*

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: aid0265
Productinformatie "Multi-Mam kompressen"

Multi-Mam Kompressen met intensieve tepelverzorging voor moeders die borstvoeding geven. Multi-Mam Kompressen vormen een zachte beschermende bedekking. De kompressen creëren een optimaal klimaat voor snel herstel van het huidweefsel en het helpen voorkomen van infecties.

Multi-Mam Kompressen hebben een sterke bio-actieve werking welke het natuurlijke herstelmechanisme van het weefsel ondersteunt en de conditie van de tepel optimaliseert.

De gel van Multi-Mam Kompressen is natuurlijk, bevat geen geurstoffen en geen conserveermiddelen. De gel heeft een prettige, neutrale smaak en bevat alleen plantaardige ingrediënten (zonder lanoline). De gel kan zonder bezwaar door de baby worden doorgeslikt.

Het Multi-Mam kompres bestaat uit een geplastificeerde verbandstof waarop een bio-actieve gel is aangebracht. Het kompres is makkelijk in gebruik, blijft niet aan de huid plakken, creëert een vochtige wond omgeving, geeft directe verlichting van pijn en zwelling. Elk kompres is apart verpakt in een sachet. De sachets zijn per 12 stuks in een doosje verpakt.
De eigenschappen van de Multi-Mam kompressen op een rij:

  • Neutraliseert schadelijke micro-organismen op een veilige en natuurlijke manier
  • Ondersteunt een snel herstel van tepelkloofjes
  • Werkt direct verzachtend
  • Verbetert de conditie van de huid rond de tepels
  • Voorkomt infectie (Mastitis)
  • De gel is natuurlijk en onschadelijk en kan zonder bezwaar door de baby worden doorgeslikt

Multi-Mam Kompressen zijn een compleet nieuwe aanpak van de behandeling van pijnlijke en/of beschadigde tepels. De gel is gebaseerd op het gepatenteerde 2QR complex. Het 2QR complex heeft de unieke eigenschap om de hechting van schadelijke bacteriën te blokkeren en op deze wijze dergelijke bacteriën te neutraliseren, op een natuurlijke en veilige manier.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.