Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Referenties

Referentie Monique

Via via kwam ik in contact met Annette, en hoewel het eerst in de bedoeling lag dat ik zou bellen, besloot ik te mailen naar haar met mijn borstvoedingsprobleem. Voeden was pijnlijk en het aanleggen/aanhappen van mijn zoontje was nog pijnlijker. Via de mail kon ik ook wat foto's laten zien van hoe ik m'n zoontje aanlegde en hoe mijn houding was tijdensmonique het voeden.

Dankzij de tips die ik van Annette kreeg op de foto's, heb ik nu een veel betere houding gevonden waardoor het voeden steeds minder pijn gaat doen! In het begin had ik last van kloofjes, waarvoor ik pure lanoline heb gehaald bij de apotheek, en die zijn inmiddels vrijwel helemaal weggetrokken. De laatste twee voedingen heb ik vrijwel probleemloos aan kunnen leggen en zonder pijn gevoed! Ondanks dat mijn zoontje afgelopen nacht en vandaag aan het regelen was, voelen mijn borsten soepel aan en doen ze geen pijn (meer) als ik ze aanraak. Waar zijn vingertjes/nageltjes eerst pijn deden op het gebied rondom de tepel omdat het allemaal zo gespannen was, voelt de huid nu weer gewoon normaal aan. Het aanraken doet nu geen pijn meer zoals het gisteren nog wel deed. Alleen de tepels zijn nog wat gevoelig, maar dat zal door het regelen en vele drinken vandaag komen ;) .

Het mailcontact met Annette heeft hier een heel groot aandeel in gehad, zonder haar advies had ik nu nog steeds krampachtig voorover gebogen gezeten, terwijl ik nu rustig ontspannen half achterover op de bank lig en mijn zoon rustig kan drinken. Doordat het allemaal per mail is gegaan, kan ik het advies rustig teruglezen. Telefonisch contact is goed, maar mailcontact is nog beter, omdat je het met foto's en filmpjes kan illustreren, en uitgebreid je probleem kunt omschrijven. Het beste blijft natuurlijk gewoon persoonlijk contact, maar wil je een gedegen advies en woon je te ver weg voor een persoonlijk consult, is mail contact zeker aan te raden!

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2