Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Referenties

Referentie Erika

Via Twitter kwam ik in contact met Annette (@aidulacpuntnl) en benaderde ik haar met een vraag over borstvoeding en medicatie.

Na een e-mail van mij met wat meer achtergrond informatie, kreeg ik al snel reactie met uitgebreide informatie over verschillende medicijnen en of deze veilig zijn te gebruiken met borstvoeding.

Dit was echt super, omdat het leek dat er erg weinig mogelijk was op basis van de lijst van Hale op borstvoeding.com en mijn medicijn intolerantie.

Nu weet ik dat er, als aanvulling op de classificatie van Hale, een toelichting is waardoor medicijnen die volgens de lijst alleen niet lijken te kunnen, toch veilig blijken zijn!

Met de informatie die ik van Annette kreeg kon ik goed voorbereid naar de huisarts om te overleggen welke medicatie ik kon nemen.

Nu kan ik zonder zorgen doorgaan met de borstvoeding én medicijnen slikken tegen de allergiën.

Wat mij betreft echt een aanrader, een medicijnconsult!

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2