Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Referenties

Referentie Danielle

Begin van de week heb ik je gebeld met een vraag over borstvoeding en medicijnen.
Mijn tweede kindje, inmiddels een bijna vijf maanden oude baby, kampt net als ikzelf met steeds terugkerende spruw. Na behandelen komen de klachten steeds weer terug.

Vorige week ontdekte ik voor de vierde maal spruw in haar mondje en zakte de moed me danig in de schoenen. Op zoek naar iets wat de spruw blijvend zou kunnen doen weghouden stuitte ik op het artikel van Dr. Jack Newman. Dit klonk goed, maar ik wilde graag advies van een arts of lactatiekundige of ik dit artikel inderdaad als goede en betrouwbare literatuur mocht beschouwen. Vervolgens heb ik jou gebeld en heb jij me achtergrondinformatie gegeven.

Met jouw informatie ben ik naar de huisarts gegaan om de behandeling van de spruw te bespreken. Mijn huisarts stond zeer open voor de informatie die ik al had ingewonnen en was bereid om hier met mij naar te kijken. Uiteindelijk kreeg ik echter geen recept mee. Ze gaf aan dat er weinig studies beschreven zijn van de effecten van medicatiegebruik bij moeders in hun borstvoedingstijd.

Inmiddels zijn de klachten weer weg, ik hoop voorgoed maar ben daarin natuurlijk wel een beetje sceptisch geworden. Super bedankt voor je tijd voor het telefoontje. Helaas is er (nog) niet echt eenduidigheid in de adviezen van verschillende professionals maar miscchien was ik toevallig een uitzonderingsgeval en is de info bij andere moeders wel eenduidig. Hoe dan ook, nogmaals bedankt en nou maar hopen dat ik nog een tijdje kan voeden zonder problemen.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2