Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Wie ben ik?

Annette Luime en kinderenIk ben Annette Luime, moeder van drie kinderen. Ik ben lactatiekundige IBCLC, gecertificeerd draagconsulent en oprichtster van mijn bedrijf Aidulac. Het doel van Aidulac is promotie, bescherming en ondersteuning van de moeder-kind relatie.

Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon kwam ik in aanraking met borstvoedingorganisatie La Leche League (LLL). Dat is een internationale organisatie van vrijwilligers, allemaal moeders die een uitgebreide interne opleiding hebben gevolgd, op het gebied van borstvoeding. Ik vond daar hulp en steun die ik nodig had om borstvoeding geven te laten slagen.

Na de geboorte van mijn oudste zoon in 2002 ben ik andere moeders gaan ondersteunen bij het geven van borstvoeding. Van 2007 tot 2015 was ik actief als medewerker bij LLL. In deze rol heb ik vele moeders op weg geholpen bij het starten  van of problemen bij borstvoeding.

Om op een professionele manier begeleiding bij borstvoeding te kunnen geven heb ik in 2009 en 2010 aan de Hogeschool Utrecht de opleiding tot lactatiekundige IBCLC gevolgd waarvoor ik cum laude ben geslaagd. Een International Board Certified Lactation Consultant (IBCLC) certificering is verplicht om in Nederland als officieel geregistreerd “lactatiekundige IBCLC” te mogen werken.

Als lactatiekundige IBCLC ben ik specialist in begeleiding bij borstvoeding, voor ouders en professionals in de zorg. Naast lactatiekundige ben ik gecertificeerd draagconsulent. Baby's en kinderen hebben de intense behoefte om dicht bij hun ouders te zijn. Met het dragen van je kindje kun je ingaan op zijn behoefte aan geborgenheid. Als draagconsulent help ik ouders met het veilig en ergonomisch dragen van hun kinderen.

De kwaliteit en vakkennis van de lactatiekundige IBCLC en draagconsulent wordt behouden door bij- en nascholing. Zie CV.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2