Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Reacties van klanten

Barbara (France): The lennylamb arrived this morning, she is even more beautiful in person! I am delighted.
Thank you so much for the fast handling and all the little touches present in the package sending, it's really nice shipments also treated.
And thank you also for your patience and quick responses to my questions.

MK: Super, heel erg bedankt voor de snelle levering! Jullie helpen mij ontzettend uit de brand!

KR: Ik heb de Hop-Tye gisteren ontvangen. Ik vind hem prachtig! Dankjewel voor de goede service.

KP (België): Even laten weten dat ik de Hop Tye net ontvangen heb! Wat is hij mooi! Bedankt voor de supersnelle reacties op mijn mailtjes, en de supersnelle levering!
Nu is het enkel nog wachten tot ons kleintje geboren wil worden (het is voor alle dagen nu), zodat ons draagavontuur ook kan beginnen!

LS: Het lijkt er op dat we eindelijk de oplossing(en) hebben gevonden voor onze flesweigeraar met de Camocup en Breastflow fles. Dankjewel voor de tips en snelle service.

DA: Exact een week na de constatering is de spruw verdwenen! M'n melkproductie is weer op gang, m'n tepels zijn hersteld, zoonlief is weer rustig. En dat alles zonder bijvoeding:))
Dankjewel voor je advies en de snelle medewerking! Wij kunnen er nu weer tegenaan!

DB: Heel fijn dat ik de gentiaan violet bij jou op kon halen, onderweg van mijn werk naar huis.

SK: Vandaag kwam de draagzak binnen, we zijn er heel blij mee! Ik heb 'm uitgezocht, maar m'n man loopt er steeds mee.
Ons dochtertje is sinds gisteravond ook niet zo lekker dus de draagzak komt precies op het goede moment.

DM: De Rite Aid hydrogels zijn geweldig! Nu doet het aanleggen en drinken niet zo'n zeer meer .
Ze zijn nog wel gevoelig maar dat is puur eelt kweken denk ik... Ik heb al 2 dagen zonder hoedje gevoed en wat een verademing dat het kan zonder pijn haha!
Bedankt voor de snelle en goede service!

IF: Nog bedankt voor de snelle levering van de Camocup en leuk die kleurplaat erbij! Onze dreumes is lekker aan t oefenen ;-) .

DA: Dankjewel voor de snelle levering en het prettige persoonlijke contact.

IK: Fijne webshop, snelle levering.

VO: Handig dat je bij jou ook kunt ophalen. Dat scheelt verzendkosten.

MK: Leuk, zo'n persoonlijk kaartje bij mijn bestelling. Ik zal zeker contact nemen als ik je hulp nodig heb.

DH: Bij deze wil ik je graag even laten weten dat we na 12 maanden en 2 weken zijn begonnen met het afbouwen van de borstvoeding. Hopelijk kunnen we stoppen per 1 juli ;-). Heel hartelijk bedankt voor de altijd vlotte leveringen en het prettige contact.

MO: Dankjewel voor je snelle levering en je support bij mijn vragen.

SM: Ik wilde toch nog even het goede nieuws, dat mijn zoontje vandaag de hele dag goed gedronken heeft bij de oppas, vertellen! (terwijl hij vorige week volledig weigerde te drinken!)
De nieuwe breastflow fles is een groot succes! Wonderfles wordt hij genoemd.

KB: Gister de draagdoek in goede orde ontvangen. Ziet er allemaal keurig uit. Bedankt voor de snelle service!

MB: Dankjewel voor de fijne service. Met de nieuwe motor werkt de kolf weer naar behoren.

CH: Ik ben blij dat ik mijn bestelde draagdoek bij Aidulac kon ophalen. Dankjewel voor de extra uitleg en tips!

AP: Een paar weken geleden heb je mij Rite Aid Hydrogel Tepelverband toegestuurd.
Wat een fijne zoogcompressen zijn dat! Ik bestel nog een keer twee doosjes.

SS: Ik heb de hanger ontvangen en hij ziet er nu goed uit. Dank je wel voor je extra moeite!
Ik kan nu met plezier de hanger dragen en terugdenken aan een bijzondere periode in mijn leven.

SL: Wat goed dat mijn man op zaterdagavond de hydrogel borstkompressen kon ophalen!

MS: Dankjewel voor je snelle reactie en de tips die ik kreeg bij mijn bestelling.

HB: Mijn bestelling was de volgende dag is binnen. Keurig.

WG: Bedankt voor de informatie en de snelle levering. Ik ben benieuwd.

II: Ik heb alles in goede orde ontvangen. Dankjewel voor het leuke kaartje. Als ik vragen heb, zal ik zeker even bellen.

LV: Handig. Ik heb alvast met iDeal betaald en mijn man komt zo de bestelling ophalen.

MM: Ik heb de fles vandaag ontvangen, bedankt voor de foldertjes en het lieve kaartje erbij! Ik ga zo de fles proberen.

II: Ik heb alles in goede orde ontvangen. Bedankt. Als ik vragen heb, neem ik zeker contact met je op.

WG: Bedankt voor de informatie en snelle levering! Ik ben benieuwd.

SK:  Bedankt voor je vriendelijke kaartje bij mijn bestelling. Ik heb een paar BoobBirds besteld omdat ik last heb van Raynaud syndroom.

NM: Bedankt voor je hulp en snelle service! Ik ben er heel blij mee.

EI: Dankjewel voor het laten repareren van de draagzak. Het is gelukkig snel opgelost.

 HD: Beste Annette, bedankt voor de vertrouwde vlotte service en alvast fijne feestdagen gewenst!

PK: Ik heb de Hoppediz Chicago lange geweven draagdoek ontvangen! Hij is prachtig! Wat een mooie doek. En zo makkelijk dat ie even in de droger kan. Heerlijk zacht en  lekker dun en toch heel erg draagkrachtig. Ik voelde amper dat ik mijn dochter droeg.
Vele complimenten!
Dank voor de snelle levering.

HV: Super service. Gebeld, direct online besteld en de volgende dag in huis!

MT: Hartelijk dank voor de bestelling en het fijne kaartje erbij, dat ik bij vragen altijd kan bellen.
Dat geeft een goed gevoel en ik zal er zeker gebruik van maken!

MG: Wat fijn dat mijn bestelling al de volgende dag binnen was. Mijn zoon wilde geen enkele fles of speen. Ook zonder resultaat naar een lactatiekundige bij mij in de buurt geweest. Nu gaat het drinken uit de fles wel goed, dankjewel!

KE: Superservice. Het polsbandje is heel handig en werkt veel beter dan een lintje om mijn bh. Dankjewel voor de vlotte service en het persoonlijke kaartje erbij.

DW: De Ardo Calypso to go is werkelijk een fantastische apparaat dat vrouwvriendelijk is in gebruik. Hij is in te stellen op jouw keuze van zuigkracht en tempo. Het gemak van een dubbele kolf heb je niet alleen, je kunt de kolf ook gemakkelijk omzetten in gebruik voor 1 borst. Verder is het een zeer complete set, alles wat je nodig hebt is aanwezig. En dat in een handige tas.
Ook de lactatiekundigen die langs kwamen waren zeer tevreden over het product, de prijs en de levertijd. Tevens ben je geen onbekende voor ze. Ik had voor hun het kaartje bewaard met je naam en internetadres voor andere klanten te helpen aan een goede kolf die niet te duur is en wel zeer compleet.
Kortom wij zijn meer dan tevreden over het product, leventijd en prijs.

HD: De levering was perfect, van de fles: snel en netjes met uitleg erbij en een kaartje dat ik kon bellen!

NS: Overzichtelijke website. Leuke & handige producten. Goede dienstverlening. Snelle levering. Kwaliteitsvolle producten: Shirt is van zeer goede kwaliteit en heel mooi, kolf & flesjes waren goed en veilig verpakt.

KK: Hierbij even een reactie op mijn bestelling. Ik heb de 'heat in a click' compressen bij je besteld en ik ben echt 100% tevreden! Het is heerlijk om deze compressen te gebruiken, ze werken prima. Ik heb volgens mij in milde vorm last van vasospasme en dan is een lekker warm compres een super middel. Ook blijf ik last houden van kleine verstoppingen in mijn borsten (gemiddeld 2 a 3 keer per week heb ik daar last van), en ook daarbij is het heerlijk om warmte te kunnen toepassen. De levering ben ik ook zeer tevreden over, erg snel en heel fijn dat er wordt meegedacht om de bezorgkosten te drukken. Ik ben dus een zeer tevreden klant!

RM: Via een collega kraamverzorgende hoorde ik van de Rite aid Hydrogel Breast Discs en kreeg er twee mee om te proberen. Mijn kraamvrouw had erge gevoelige en /of pijnlijke tepels, heeft meteen deze geprobeerd en ze was er helemaal weg van. Dus toen via internet opgezocht hoe ik er aan kon komen, en zo kwam ik bij jou uit. Mijn kraamvrouw wilde een doos en ik zelf ook weer een voor mijn volgende kraamvrouw mocht zij ze nodig hebben. Ik ben nu al erg bij dat ik jouw site gevonden heb en heb het ook aan de verloskundige laten zien

MV: Bedankt voor de snelle service en de geweldig leuke jurk!
Heb hem vandaag al met veel plezier gedragen en mijn dochtertje kijk vol bewondering naar de bloemetjes.

EK: De service was helemaal goed, we hebben de Breastflow fles snel gekregen.

JW: Ik ben zeer tevreden over de door u geleverde Rite Aid Hydrogel Borstkompressen! Het heeft ontzettend goed geholpen. Verder is de door u geleverde service super geweest! Bedankt voor de uitgebreide uitleg en goede informatie. Ik ben u ontzettend dankbaar voor alle hulp. Met mij en onze F gaat het gelukkig erg goed! Ik zal u zeker bij andere aanbevelen.

KW: Ik had al diverse flessen/spenen geprobeerd. Alhoewel ik al vanaf week 7 met onze dochter L ben gaan oefenen, pakte ze helaas geen van allen. Ze duwde de speen er weer regelrecht met haar tongetje uit. Ik vind de speen van Breastflow heel fijn. Hij voelt flexibel en zacht aan en het lijkt erop dat L dat ook vindt. Ze kauwt erop, maar heeft ook al een aantal keren flinke teugen gedronken. Bij de andere spenen wilde ze nog wel eens kokhalsen. De speen van Breastflow is korter en van het kolkhalseffect heeft ze nu ook geen last meer. Jammer dat ik niet eerder van de Breastflow fles afwist!!! Waarschijnlijk had ze die speen wel direct gepakt en zat ik nu niet met de gebakken peren! Er staan goede tips op je website. Ik ga ook zeker proberen L pap te geven als ze strakjes zes maanden is (ze is nu net vijf maanden). Wellicht dat ze dan nog een beetje moedermelk binnen krijgt op de momenten dat ik er niet ben. P.s. Een uitstekende snelle service en een duidelijke website in begrijpelijke taal geschreven!

L: Op aanraden van Annette heb ik vanwege een fikse kloof, Goldcream lanoline aangeschaft. Ik had het de volgende dag al in huis. De lanoline verzachtte direct en heeft er zeker aan bijgedragen dat de kloof sneller genas.

L: De borstkompressen van “Heat in a Click” zijn erg handig in gebruik. Levering was erg snel, bedankt daarvoor! Voor mij zijn deze kompressen erg fijn en mijn klachten die ik had na het voeden zijn verdwenen. Ik heb de link van deze site doorgegeven aan ons consultatiebureau als tip.

J: Vijf sterren voor het e-mailconsult! Eenvoudig, betaalbaar en heel snel Eerste Hulp bij Borstvoedings Ongemakken door middel van het oversturen van een foto en bijbehorende klachten. Heerlijk als kundige zorg zo toegankelijk is, dat maakt het borstvoeden toch een stuk makkelijker.

DP: Ik ben zeer tevreden met de Rite Aid Hydrogel Borstkompressen. Ik had het via mijn lactatiekundige gekregen zodat ik het even kon proberen, en zo heb ik ze via jouw site bijbesteld. Het zijn echt super dingen ze zijn lekker koel als je ze op je tepel doet en je kindje net gedronken heeft, verkoelt het heel fijn. Verder helpt het ook tegen het lekken ook al zou ik voor de zekerheid ook wel de nursing pads aanraden. En natuurlijk heb ik al weer nieuwe besteld, het kost wel wat maar het helpt echt.

V: Ik ben zeer tevreden over de producten. De Breastflow fles is de eerste die mijn zoontje accepteert en de cupfeeder is ook fijn in gebruik!

SA: Ik heb mijn bestelling nog niet in gebruik omdat ik nog niet bevallen ben. Ik ben erg te spreken over de service. Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, kreeg ik een mail dat ik de bestelling ook op kan (laten) halen om de verzendkosten te besparen. Hier hebben wij dan ook gebruik van gemaakt. Fijn dat er zo meegedacht wordt. Alle kleine beetjes helpen.

MH: Ja ik heb de zending binnen gekregen en de pads voelen heerlijk aan. Hopelijk genezen mijn kloven snel. Bedankt voor de snelle zending!

SK: De bezorging was prima erg snel, dat is wel fijn. De Rite Aid Hydrogel Borstkompressen zelf vond ik verkoelend en mijn tepels plakten niet aan mijn BH. Want dat was voorheen erg pijnlijk met mijn kloven die dan ieder keer gingen bloeden als ik mijn baby wilde voeden. Ik heb niet het gevoel gehad dat mijn kloven sneller gingen genezen. MAAR HET IS WEL EEN FIJN PRODUCT OM TE GEBRUIKEN BIJ KLOVEN.

Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Ik heb de doek ontvangen! Hij is prachtig! Wat een mooie doek. En zo makkelijk dat ie even in de droger kan. Heerlijk zacht en  lekker dun en toch heel erg draagkrachtig. Ik voelde amper dat ik mijn dochter droeg.

Vele complimenten!

Dank voor de snelle levering.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2