Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Retourneren

Voorwaarden
Voor de meeste artikelen geldt een bedenktijd van 14 dagen na ontvangst van het artikel. Binnen deze bedenktijd kun je zonder opgaaf van reden van je aankoop afzien. Als je van je aankoop afziet dan moet je Aidulac daarvan op duidelijke wijze op de hoogte stellen.
Het artikel moet vervolgens (zoveel mogelijk) onbeschadigd, in originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking en binnen 14 dagen na melden afzien van aankoop aan Aidulac worden teruggestuurd. De kosten voor het retour Aidulac sturen van artikelen zijn voor jouw rekening.

Beperking retourneren
Borstkolven, drink- en bewaarflesjes, bewaarzakjes, spenen, verbandmiddelen kunnen in verband met hygiëne niet worden geretourneerd tenzij de sealing of steriele (binnen)verpakking ongeopend is.
Deze producten kunnen door de doorzichtige sealing heen of door middel van een proefpakket worden beoordeeld op eigenschappen en werking. Als je vragen hebt over welke specifieke (onderdelen van) artikelen dit betreft kun je contact met ons opnemen.

Werkwijze retourneren
Als je artikelen wilt retourneren neem dan eerst contact met Aidulac op. Het formulier voor herroeping kun je hier downloaden, na afdrukken kun je het invullen en meesturen.
De kosten voor het retour sturen van artikelen zijn voor jouw eigen rekening en risico. Bij retourneren van een pakket kun je (binnen Nederland) gebruik maken van de Aidulac retourservice, je betaalt dan het goedkopere Aidulac pakkettarief. Als je van deze service gebruik maakt ontvang je per email een retourlabel wat je op het pakket aanbrengt. Het pakket kun je vervolgens voor verzending afgeven op het PostNL agentschap van jouw keuze. Aidulac brengt de kosten van de retourservice in mindering op het terug te betalen bedrag.
Zorg ervoor dat de artikelen goed verpakt worden teruggestuurd, gebruik bij voorkeur het materiaal waarmee Aidulac het naar jou heeft gestuurd. Vermeld op je retourzending duidelijk het oorsponkelijke Aidulac ordernummer (als je gebruik maakt van de retourservice staat dit op het verstrekte retourlabel). Aidulac is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen. Vraag daarom bij het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Terugbetaling
Aidulac betaalt zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, na ontvangst en controle van retour gezonden artikelen het aankoopbedrag terug. Schade aan geretourneerde artikelen en eventueel gebruik van de retourservice wordt in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2