Alles voor dragen en borstvoeding!

   

Verzendmogelijkheden

Bezorging
Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn geplaatst, worden dezelfde dag verwerkt en verzonden. Over het algemeen wordt je bestelling dan de volgende dag bezorgd.

Verzendmethode
Indien het gewicht (minder dan 2 kg) en volume (moet door brievenbus passen) van het product het toelaat, wordt je bestelling als brievenbuspost afgehandeld. De keuze voor de verzendmethode maak je tijdens het afrekenen.

Bestellingen met een gewicht tussen de 250 gram en 2 kilogram worden als PostNL brievenbuspakje verzonden. Bestellingen boven de 2 kg of met afmetingen die brievenbuspost uitsluiten worden verzonden als PostNL pakket. PostNL (brievenbus)pakketten worden altijd verstuurd met track en trace. De track en trace code wordt per email aan je verstuurd zodra het pakket bij PostNL voor verzending wordt aangemeld.

Kosten
De in de Aidulac Shop vermeldde productprijzen zijn exclusief verzendkosten. Boven 75 euro worden bij een bestelling binnen Nederland geen verzendkosten in rekening gebracht. Beneden 75 euro betaal je alleen de werkelijke verzendkosten, er worden geen administratie- of handlingskosten in rekening gebracht.

De verzendkosten zijn afhankelijk van gewicht en volume van de producten en de gekozen verzendmethode (keuze uit PostNL of afhalen). Bij de keuze voor afhalen (bij Aidulac in Delft) worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor briefpost gelden de reguliere PostNL tarieven, voor pakketten geldt een gereduceerd PostNL tarief. De verzendkosten worden tijdens het afrekenen toegevoegd.

Vragen
Als je vragen hebtm kun je altijd contact opnemen met Aidulac.

Aidulac heeft als doel jou te ondersteunen in de ontwikkeling van de ouder-kind relatie. De zorg is gericht op het bevorderen van een goede hechting tussen ouders en kindje. Aidulac hanteert als belangrijkste invalshoeken borstvoeding, dragen van kinderen en haptonomie.

Copyright © 2010 - 2019 Aidulac ®

UA-81851763-2