Pure Baby Love luxury double face draagdoek donkergrijs-lichtgrijs

€ 89,00*

Productnummer: aid0590
Productinformatie "Pure Baby Love luxury double face draagdoek donkergrijs-lichtgrijs"

De Pure Baby Love jacquard geweven draagdoek van hoogwaardige kwaliteit is knuffelzacht, deze luxe lijn heeft een prachtige glans. De jaquard geweven draagdoek is soepel  en aan twee kanten te dragen. De bovenrand en onderrand zijn verschillend voor makkelijker aanspannen.

Gewicht van de gebruikte stof: 250 g/m2. Lengte: 4.60 m, een maat 6.

Deze Pure Baby Love draagdoek is jaquard geweven met diagonale rek, maar rekt niet in de lengte of breedte. Met een lange geweven draagdoek kun je ergonomisch dragen. De draagdoek vormt zich naar je lichaam en biedt optimale ondersteuning van het lichaam van je kindje. Ook grotere baby’s en kinderen kunnen voor een langere tijd comfortabel gedragen worden met deze draagdoek. Het midden van de draagdoek is gemarkeerd met een label, waardoor het midden vinden aanzienlijk eenvoudiger is. De uiteinden van de draagdoek zijn schuin afgewerkt, hierdoor is het knopen en afwerken van de knoop makkelijker. De draagdoek is gemaakt 100% hoogwaardig bio katoen, gifvrij en zonder zware metalen gekleurd.

De draagdoeken wordt geleverd met een eenvoudige handleiding. Wil je uitgebreide uitleg of heb je hulp nodig bij het dragen en gebruiken van je draagdoek? Kom dan je draagdoek zelf ophalen bij Aidulac in Delft. De draagconsulent leert je handige tips en trics zodat je je kindje veilig en met plezier kunt dragen.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.