Rite Aid hydrogel tepelverband 12 stuks

Hoeveelheid Prijs per stuk
Tot 1 € 12,95*
Tot 4 € 12,45*
Tot 9 € 11,95*
Vanaf 10 € 10,95*

Direct beschikbaar, levertijd 1 werkdag

Productnummer: aid0033
Productinformatie "Rite Aid hydrogel tepelverband 12 stuks"

De Rite Aid Hydrogel Borstkompressen zijn ontwikkeld om te gebruiken bij de eerste tekenen van roodheid of irritatie. De kompressen verkoelen en verzachten de huid. Kloofjes genezen sneller, zodat borstvoeding geven door kan gaan.

Hoe ervaren voedende moeders dit product?

 • De pijn is direct minder als ik het kompres op mijn tepel leg
 • Mijn tepelkloven werden snel minder en kon ik doorgaan met borstvoeding geven
 • Had ik de pads maar eerder ontdekt, dan had ik minder pijn hoeven hebben

Hoe werkt een Rite Aid Hydrogel Borstkompres?

 • Verzacht bij gevoelige en beschadigde tepels
 • Zorgt voor een optimale genezing van de kapotte huid
 • Herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid
 • Verkoelt de geïrriteerde huid
 • Absorbeert lekkage waardoor de huid droog blijft
 • Werkt antibacteriëel met minder kans op infecties
 • Plakt niet aan de wond waardoor het kompres makkelijk kan worden verwijderd en opnieuw gebruikt
 • Veilig om te gebruiken tijdens de borstvoedingsperiode

Een verpakking Rite Aid Hydrogel Breast Discs bevat 12 borstkompressen. Ieder kompres is afzonderlijk steriel verpakt en kan na openen 24 uur worden gebruikt.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling!

Deel uw ervaringen met het product met andere klanten.


Bestel ook

Medela Purelan tepelzalf tube 37 gr lanoline
Problemen met de borstvoeding door gevoelige of droge tepels? Purelan crème beschermt je tepels tijdens de borstvoeding tegen uitdroging en verzacht de pijn bij kloofjes. Veilig voor moeder en baby. Hoeft niet te worden verwijderd voor de borstvoeding. 100% ultrazuivere, natuurlijke lanoline van medische kwaliteit Vult de natuurlijke huidvetten aan en verbetert de vochtbalans Helpt om de natuurlijke beschermende functie van de huid te versterken Ook ideaal voor droge lippen, een droge neus en droge plekjes op de huid van je baby Vrij van parabenen, zonder toevoegingen en conserveringsmiddelen, ongeparfumeerd Hypoallergeen Omdat Purelan gemaakt is van zuivere lanoline stolt het bij lage temperaturen. Om de Purelan weer in zijn normale vorm te herstellen kunt u de tube op kamertemperatuur bewaren of tussen uw handen opwarmen.

€ 13,99*

Ardo GoldCream 10 ml tube Lanoline
Ardo GoldCream is 100% zuivere lanoline tepelzalf, hypo-allergeen. De GoldCream beschermt en verzorgt de tepels gedurende de borstvoedingsperiode en voorkomt irritatie. Lanoline helpt de huid herstellen. Geschikt voor behandeling van droge en gevoelige tepels. Ondersteunt de zelfgenezing van de huid.Ardo GoldCream is ook uitermate geschikt voor kloofjes op handen, voeten of lippen.Eigenschappen: 100% zuivere lanoline (USP/EP) zonder toevoegingen en conserveringsmiddelen Zuiver biologisch product, dat door een speciaal filterings- en reinigingsproces tot een crème van de hoogste kwaliteit rijpt Herkenbaar aan zijn goudgele glanzende kleur Hypoallergeen, bijna reuk- en smaakneutraal Verwijdering voor borstvoeding niet nodig Ardo GoldCream lanoline helpt ook heel goed bij kloofjes op je lippen, handen of voeten. Vergeleken met andere merken lanoline is GoldCream goed smeerbaar.Een veel voorkomende oorzaak van pijn bij borstvoeding is problemen bij het aanleggen. Overleg altijd met je lactatiekundige als borstvoeding niet fijn gaat.

€ 4,95*

Medela Purelan tepelzalf tube 7 gr lanoline
Problemen met de borstvoeding door gevoelige of droge tepels? Purelan beschermt je tepels tijdens de borstvoeding tegen uitdroging en verzacht de pijn bij kloofjes. Veilig voor moeder en baby. Hoeft niet te worden verwijderd voor de borstvoeding. 100% ultrazuivere, natuurlijke lanoline van medische kwaliteit Vult de natuurlijke huidvetten aan en verbetert de vochtbalans Helpt om de natuurlijke beschermende functie van de huid te versterken Ook ideaal voor droge lippen, een droge neus en droge plekjes op de huid van je baby Vrij van parabenen, zonder toevoegingen en conserveringsmiddelen, ongeparfumeerd Hypoallergeen Omdat Purelan gemaakt is van zuivere lanoline stolt het bij lage temperaturen. Om de Purelan weer in zijn normale vorm te herstellen kunt u de tube op kamertemperatuur bewaren of tussen uw handen opwarmen.

€ 7,99*