Welkom bij Aidulac

Boezemvriendjes

Meer afbeeldingen

Boezemvriendjes
€ 10,45
  • Koop 3 voor € 10,15 per stuk. en bespaar 3%
  • Koop 5 voor € 9,85 per stuk. en bespaar 6%
  • Koop 10 voor € 9,45 per stuk. en bespaar 10%

Beschikbaarheid: Op voorraad

Boezemvriendjes zijn kruidencapsules met de fijnste maling fenegriek en galega ter ondersteuning van borstvoeding. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.
Beschrijving

Details

40 kruidencapsules van 450 mg met Trigonella foenum-graecum (fenegriek) en Galega officinalis (galega) in gelijke delen. Zonder verdere toevoegingen, glutenvrij en 100% plantaardig.
Gebruik: 3 keer daags 1-2 capsules

Veel moeders ervaren dat gebruik van deze kruiden de productie van moedermelk stimuleert. Door het toevoegen van galega aan deze kruidenmix wordt het klierweefsel in de borsten extra ondersteund. Uiteraard is de beste stimulans voor borstvoeding het vaak en goed legen van je borsten.
Lees hier meer over kruiden voor de melkproductie.
Bij vragen over borstvoeding, het op gang brengen en houden van je productie of het gebruik van de kruidencapsules kun je contact opnemen met lactatiekundige Annette Luime van Aidulac.

Niet gebruiken bij zwangerschap, allergie tegen planten uit de vlinderbloemfamilie zoals pinda (fenegriek). Overleg met je arts als je problemen hebt met je bloedsuiker, stolling, schildklier of andere gezondheidsklachten. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Ben je zorgverlener of leverancier? Neem dan even contact op om een afspraak te maken.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Aidulac
Beoordelen

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.